“Медрадіофізика-Плюс” уклала угоду на постачання обладнання для лікування раку

“Медрадіофізика-Плюс” уклала угоду на постачання обладнання для лікування раку

ТОВ “Медрадіофізика-Плюс” готове виконати свої зобов’язання як постачальника партії лінійних прискорювачів для українських медзакладів, що спеціалізуються на лікуванні онкологічних захворювань. Відповідний договір з державним підприємством “Медзакупівлі України” вже укладено.

Про це KВ повідомили в компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Тендер на закупівлю 15 лінійних прискорювачів був оголошений державним підприємством “Медичні закупівлі України” на майданчику Prozorro наприкінці травня цього року.

“Після тривалої боротьби серед кількох компаній-конкурентів загальну вартість обладнання вдалося знизити вдвічі. “Медрадіофізика-Плюс” виступила з найнижчою ціновою пропозицією – 541 млн гривень замість очікуваної замовником ціни в 1 млрд гривень”, – йдеться у повідомленні.

За підсумками аукціону ДП “Медичні закупівлі України” оголосило ТОВ “Медрадіофізика-Плюс” переможцем тендеру та офіційно повідомило про намір укласти договір про постачання запропонованих лінійних прискорювачів Harmony від відомого шведського виробника, компанії Elekta.

Згідно з висновком ДП, ця пропозиція цілком відповідала вимогам тендерної документації та медико-технічним вимогам до обладнання, і наразі договір вже підписано.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Сьогодні МЗУ підписала угоду на закупівлю 15 лінійних прискорювачів. Закупівля мала найбільшу в історії агенції очікувану вартість в 1 млрд грн. Завдяки зусиллям всієї команди заощадити вдалося 482 млн грн або 47% доведеного бюджету… І це дійсно неймовірний результат, адже на заощаджені кошти ми зможемо купити ще більше необхідного обладнання. Ті ж самі додаткові лінійні прискорювачі в інші регіони”, – зазначив голова Комітету Верховної ради з питань здоров’я нації та медичного страхування Михайло Радуцький.

Компанія “Медрадіофізика-Плюс” пишається можливістю забезпечити українські онкологічні центри ефективним найсучаснішим обладнанням і готова поставити апарати вчасно та у повній відповідності до умов угоди.

Довідка:

Компанія “Медрадіофізика-Плюс”з 2019 року постачає медичним закладам України високоякісне обладнання для лікування онкологічних захворювань, а саме – медичні лінійні прискорювачі виробництва лідера галузі променевої медицини – компанії Elekta. Серед користувачів такого обладнання – провідні профільні лікарні у низці регіонів країни та Національний інститут хірургії та трансплантології ім. О.О. Шалімова Національної академії медичних наук України. Місія ТОВ “Медрадіофізика-Плюс” – забезпечення доступності провідних радіологічних технологій для пацієнтів та лікарів в Україні.

Elekta – глобальна шведська компанія, яка розробляє та виробляє обладнання для променевої терапії та радіохірургії, а також клінічного лікування раку та захворювань головного мозку. Elekta представлена у більш ніж 120 країнах світу, має понад 40 офісів по всьому світу та близько 4700 співробітників.

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Автор:
Олексій Вєтров
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4