Меру Ірпеня знов почали погрожувати з рф та пропонувати співпрацю

Меру Ірпеня знов почали погрожувати з рф та пропонувати співпрацю

В черговий раз ворог отримав категоричну відмову. Олександр Маркушин вважає, що з боку росії це є ознакою агонії і розуміння близької поразки. Між тим, Ірпінь поступово повертається до мирного життя. Наприклад, сьогодні відбулося засідання міськради, де, зокрема, родинам загиблих Героїв Іпреня було вирішено виділити по 100 тис. гривень. 

Про це KВ дізналася з сьогоднішніх повідомлень в Telegram міського голови Ірпеня Олександра Маркушина.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“З російського номеру мені знову надійшли погрози та пропозиції про співпрацю. І, звісно, в черговий раз ворог отримав категоричну відмову. Окупанти не змогли взяти Ірпінь і не можуть взяти Маріуполь, вдаються до залякувань, підкупу та хімічної зброї. Це агонія і розуміння близької поразки. Ірпінь не здається і не продається. Замість того, щоб слати повідомлення мерам міст, пропоную окупантам здатися. Це їхній єдиний шанс побачити у майбутньому унітази та пральні машинки, які вони крали з помешкань жителів Ірпеня”,- повідомив Маркушин.

Читайте: Незавойований: Ірпінь відроджується після боїв із ворогом

Також мер міста розповів, що сьогодні на позачерговій сесії Ірпінської міської ради було виділено по 100 000 грн родинам загиблих Героїв Іпреня. 

“Ми добре розуміємо, що це ніщо у порівнянні з тою втратою, якої зазнали батьки, дружини, діти, рідні… Але нехай це буде тою найменшою підтримкою, яку ми можемо зараз надати родинам загиблих захисників Ірпеня. Обіцяю, в подальшому ніколи не залишати ці родини наодинці зі своїм горем. Тепер вони і наші рідні! Низький уклін!”,- написав Олександр Маркушин в своєму Telegram-каналі. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначимо, що вчора ввечері Олександр Маркушин повідомив, що в Ірпені було вирішено запровадити комендантську годину з 6:00 ранку 12 квітня  до 9:00 п’ятниці, 15 квітня. “В’їзд у місто буде заборонений! Виняток – правоохоронні органи, рятувальники, комунальні служби та волонтери за попередньо узгодженим списком. Проїзд на Бучу – через Дмитрівку і Забуччя.Дуже прошу поставитися до цього з розумінням”,- повідомив Маркушин.

Фото: Telegram-канал Олександра Маркушина

Автор:
Олександр Красногородський
Рекомендуємо до перегляду
На зв’язку: в Укртелеком розповіли про протидію блекаутам та розбудову мереж на Київщині
На зв’язку: в Укртелеком розповіли про протидію блекаутам та розбудову мереж на Київщині
14:00 Телефонія та зв’язок стали однією з цілей під час нападу росіян одразу після вторгнення їх на Київщину. Оператори зв’язку області постали перед необхідністю…
Справи насущні: скільки та на що у вересні 2024-го витрачав Бориспіль
Справи насущні: скільки та на що у вересні 2024-го витрачав Бориспіль
10:00 У вересні бориспільські замовники провели через Prozorro договорів загальною ціною 19,63 млн гривень. Найдорожчим вкладенням міста стало продовження реконструкції амбулаторії в селі Рогозів,…
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
09:00 Нацполіція розслідує справу щодо розкрадання 1,8 млн гривень столичного бюджету при здійсненні капремонту одного з гуртожитків КП “Київпастранс” на вул. Мрії (раніше мала…
Banner
QlU7mDx4