На Дніпропетровщині внаслідок ракетної атаки померла 14-річна дівчинка, одну дитину таки вдалося врятувати

На Дніпропетровщині в лікарні від поранень, отриманих внаслідок російського ракетного обстрілу 19 квітня, померла 14-річна дівчинка. За уточненими даними, одного з поранених хлопчиків на Синельниківщині вдалося врятувати лікарям.

Про це, як передає КВ, йдеться у повідомленні голови Дніпропетровської ОДА Сергія Лисака та інформації Офісу генпрокурора.

“Троє загиблих дітей на Синельниківщині. 14-річна дівчинка і два хлопчика – 6 та 8 років”, – повідомив Лисак.

Згодом він додав, уточнену інформацію щодо жертв удару по Синельниківщині. 

“Один з дітей, 6-річний хлопчик, був у вкрай важкому стані. Втім, його вдалося доставити до обласної лікарні. Медики зробили все, що могли. Можливе і неможливе. Врятували. Зараз у малого позитивна динаміка, кажуть лікарі. Нехай одужує”, – написав Лисак. 

“В лікарні померла дитина, яка отримала важкі поранення під час масованої ворожої атаки на Дніпропетровщину сьогодні”, – раніше повідомили в Офісі генпрокурора.

Також в області пошкоджені три десятки приватних будинків. 4 практично зруйновані. Виникло кілька пожеж, які вже загасили. На місці працюють всі служби.

Голова Дніпровської ОДА зазначив, що у Дніпрі в багатоповерхівці загасили масштабну пожежу. 

“Загалом з 16 постраждалих у місті половина – в лікарні. Всі в стані середньої тяжкості. У людей осколкові поранення, переломи, гематоми, різані рани”, – інформував він.

Нагадаємо, у ніч на 19 квітня  російські терористи здійснили чергову масовану атаку по Україні. Внаслідок ракетного удару по Дніпру зруйновано житловий будинок та  два інфраструктурні об’єкти. Попередньо відомо про 2 загиблих та 16 поранених. Рятувальні роботи тривають. У результаті російської терористичної атаки у Синельниківському районі Дніпропетровщини було відомо про 6 загиблих, серед яких двоє дітей, 6 та 8 років.

Читайте: Ворог здійснив цілеспрямований масований обстріл цивільних інфраструктурних об’єктів “Укрзалізниці” в Дніпрі та області

Фото: Телеграм Сергія Лисака

КиївВлада

Олександр Попов

 

Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Сміттєві війни: суд зобов’язав ТОВ “Утілсервіс” відшкодувати Бородянці понад 1,2 млн гривень
09:56 Обласна прокуратура у Господарському суді Київської області домоглася від місцевого підприємства відшкодування понад 1,2 млн гривень на користь  Бородянської громади. Причиною стало самовільне…
Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
QlU7mDx4