На Донеччині внаслідок обстрілів Курахівки і Красногорівки загинули п’ятеро людей, серед них дівчина-підліток

На Донеччині в суботу, 6 квітня, внаслідок російських артилерійських обстрілів Покровського району загинули п’ятеро людей, двоє поранених. Серед загиблих матір та її донька 16-ти років. 

Про це, як передає KВ, йдеться у повідомленні Офісу генерального прокурора.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“За даними слідства, 6 квітня 2024 року війська рф двічі обстріляли селище Курахівка Покровського району. Від влучання снарядів держави-агресора по території приватного сектору загинули 4 людей”, – йдеться в повідомленні.

В Офісі генпрокурора зазначили, що серед загиблих – 38-річна матір та її донька 16 років. Також дістав поранення 52-річний чоловік.

Крім того, окупанти завдали удару по  Красногорівці, внаслідок чого загинув 25-річний чоловік. Також зазнав тілесних ушкоджень 29-річний містянин. Йому надано медичну допомогу.

Вказані населені пункти на Донеччині ворог атакував з артилерії. 

Нагадаємо, у Харкові внаслідок російської атаки в ніч на 6 квітня загинуло 6 людей, ще 11 мирних мешканців отримали поранення. Також вдень 5 та вранці 6 квітня ворог наніс масований ракетний обстріл по Запоріжжю. У результаті ворожої атаки загинули 4 людини, на ранок суботи було відомо про щонайменше 23 поранених громадян, серед них – двоє дітей.

Читайте: За добу в Україні внаслідок російських обстрілів одна дитина загинула, ще п’ятеро постраждали

Фото:  ілюстративне, Донецька обласна прокуратура

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
Підкуп експертів і тиск на свідків: керівнику “Київмедспецтрансу” загрожує до 12 років позбавлення волі
09:00 Директору КО “Київмедспецтранс” Віталію Безносюку (на колажі) загрожує до 12 років позбавлення волі за низку корупційних правопорушень. Наразі він є офіційним підозрюваним в…
QlU7mDx4