На Київщині бізнес може навіть не сумніватися у нашій підтримці, – очільник КОВА Руслан Кравченко

На Київщині бізнес може навіть не сумніватися у нашій підтримці, - очільник КОВА Руслан Кравченко

Начальник Київської обласної військової адміністрації (КОВА) Руслан Кравченко прокоментував створення за ініціативою Президента економічної платформи “Зроблено в Україні”. Очільник КОВА запевнив, що бізнес Київщини може не сумніватись у підтримці з боку влади.

Про це KВ стало відомо з допису начальника КОВА Руслана Кравченка на сторінці в соцмережі Facebook.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“В Україні створено економічну платформу “Зроблено в Україні”. За ініціативи Президента сформовано майданчик для постійного діалогу між підприємцями та державою. В умовах повномасштабної війни це має бути постійна співпраця заради Перемоги та економічного розвитку країни”, – заявив Руслан Кравченко.

Він зазначив, що мета єдина – підтримати розвиток, виробництво та продаж  українського. 

“На Київщині бізнес може навіть не сумніватися у нашій підтримці. Область – у пʼятірці регіонів-лідерів, привабливих для бізнесу. Продовжуємо створювати комфортні умови”, – запевнив Руслан Кравченко.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Він також розповів, що торік у Київській області зареєструвалося майже 14 тис. нових суб’єктів господарювання. За його словами, наразі КОВА стимулює інвестиційну привабливість регіону та підтримує бізнес. Також триває реалізація низки програм. 

“Наприклад, спільно  з Фондом розвитку підприємництва за програмою “Доступні кредити 5-7-9%” відшкодовуємо підприємцям відсотки. Вже 210 субʼєктів підприємницької діяльності Київщини отримали компенсацію кредитної ставки на загальну суму майже 12 млн”, – розповів начальник КОВА.

Також Руслан Кравченко відзначив ще одне важливе питання – підтримка релокованих підприємств. Таких, за його словами, в області вже 77.

Очільник КОВА нагадав також, що продовжується ефективна реалізація програми “Власна справа”, яка дозволяє надавати мікрогранти.

“Підтримка українського бізнесу – це не лише про розвиток економіки, це і про створення нових робочих місць, щоб люди поверталися до України.

Дякую незламному українському бізнесу за те, що попри колосальні збитки, продовжує розвиватися та бути значною частиною незламної України”, – заявив Руслан Кравченко.

Читайте: На Київщині в рамках нового етапу програми єВідновлення вже прийнято позитивних рішень на понад 168 млн гривень

Фото: Руслан Кравченко в Facebook

КиївВлада

Автор:
Олексій Вєтров
Рекомендуємо до перегляду
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
Banner
QlU7mDx4