На ТЕЦ-6 відремонтують теплообмінні установки

На ТЕЦ-6 відремонтують теплообмінні установки

КП “Київтеплоенерго” планує проведення робіт з відновлення ресурсу працездатності установок теплообміну із заміною трубних систем теплообмінних апаратів на ТЕЦ-6.  Відремонтувати теплообмінні установки мають до грудня цього року, на роботи виділено понад 1 млн гривень.

Про це, як передає КВ, йдеться у оголошенні в електронній системі публічних закупівель Prozorro. 

Згідно з оголошенням,  Комунальне підприємство виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) “Київтеплоенерго” має намір на тендері визначити виконавця робіт з відновлення ресурсу працездатності установок теплообміну із заміною трубних систем теплообмінних апаратів на ТЕЦ-6 що на вул.Пухівська,1А.

У тендерній документації зазначається, що для виконання робіт підрядник повинен придбати теплообмінник трьохсекційний водоводяний  ВВП 03-16-219х2000.

Закупівля послуги проводиться за спрощеною системою, наразі триває період уточнень. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 22 липня, очікувана вартість закупівлі – 1 млн 026 тис. 370 гривень.

Довідково: Київська ТЕЦ-6 — найпотужніша станом на 2012 рік теплоелектроцентраль України. Розташована в урочищі Колпито на північно-східній околиці Києва у Деснянському районі. Станція забезпечує централізоване теплопостачання промислових підприємств, житлових і адміністративних будинків Дарницького, Дніпровського, Подільського, Деснянського та Оболонського районів столиці.

Що купували в Києві протягом минулого тижня дивіться у відео KВ:

Нагадаємо, КП “Київтеплоенерго” готує реконструкцію хімічного цеху ТЕЦ-6 що на вулиці  Пухівська, 1А у Деснянському районі столиці. Наразі оголошено тендер з визначення виконавця робіт по розробці проєктної документації, на що виділено понад 607 тис. гривень.

Читайте: На ТЕЦ-6 за 30 млн відремонтують зруйновану росіянами котельню

Фото: “Київтеплоенерго”

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
ДБР розслідує скандальне будівництво апартамент-готелю на столичному Звіринцю
ДБР розслідує скандальне будівництво апартамент-готелю на столичному Звіринцю
09:00 ДБР розслідує факти можливих порушень законодавства при будівництві “апартамент-готелю” на вул. Курганівській (місцевість Звіринець, Печерський район). Наразі слідчі встановили, що ця забудова здійснюється…
Вартість будівництва укриття столичної гімназії “Нивки” зросла вдвічі
Вартість будівництва укриття столичної гімназії “Нивки” зросла вдвічі
09:00 Київ продовжує працювати над забезпеченням навчальних закладів укриттями, але не завжди заявлені плани співвідносяться із наявним фінансуванням. Нещодавно освітнє управління Шевченківського району столиці…
На Київщині відкрили перше в Україні інклюзивне містечко для ветеранів “Квіт калини”
На Київщині відкрили перше в Україні інклюзивне містечко для ветеранів “Квіт калини”
17:10 У неділю 25 серпня на Васильківщині відкрили перше в Україні інклюзивне містечко для ветеранів, що отримали суттєві поранення “Квіт калини”. 45 сімей отримали…
Banner
QlU7mDx4