На Великдень біля храмів Київщини чергуватимуть понад 1,8 тисяч правоохоронців

Мешканців області закликають не порушувати комендантську годину

На Великодні свята на Київщині для охорони правопорядку біля церков і храмів залучать понад 1,8 тис. правоохоронців. Крім того, будуть задіяні понад 260 членів добровольчих формувань територіальної громади (ДФТГ). 

Про це, як передає КВ, йдеться в повідомленні Київської обласної військової адміністрації (КОВА).

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко закликав мешканців Київщини не порушувати комендантську годину у Великодню ніч та не ігнорувати сигнал «Повітряна тривога».

«Незабаром ми будемо святкувати Великдень. Попри складну безпекову ситуацію маємо зробити все, щоб для кожного мешканця Київщини свято було мирним та спокійним. Комендантська година у Великодню ніч на Київщині залишається незмінною ( з 00:00 до 05:00 – КВ). Тому прошу всіх мешканців області її дотримуватися», – додав він. 

До забезпечення публічної безпеки і порядку на культових спорудах загалом буде залучено понад 1,8 тис. правоохоронців. Крім того, будуть залучені понад 260 членів ДФТГ. 

Руслан Кравченко також нагадав, що рекомендовано обмежити проведення масових релігійних заходів на територіях храмів, а також провести богослужіння в онлайн режимі.

Читайте: СБУ закликає громадян обмежити відвідування масових заходів під час Великодня

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Сміттєві війни: суд зобов’язав ТОВ “Утілсервіс” відшкодувати Бородянці понад 1,2 млн гривень
09:56 Обласна прокуратура у Господарському суді Київської області домоглася від місцевого підприємства відшкодування понад 1,2 млн гривень на користь  Бородянської громади. Причиною стало самовільне…
Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
QlU7mDx4