На Великдень комендантська година в Київській області діятиме без змін, – Руслан Кравченко

КОВА

Напередодні Великодня начальник Київської обласної військової адмінстрації (КОВА) на нараді з представниками Ради Церков, інших релігійних організацій, Державної служби України з етнополітики та свободи совісті, Національної поліції, ДСНС, СБУ Київської області обговорив безпекові питання.

Про це КВ стало відомо з допису начальника КОВА Руслана Кравченка на сторінці в соцмережі Facebook.

«Попри складну безпекову ситуацію маємо зробити все, щоб для кожного мешканця Київщини свято було мирним та спокійним. Загроза нових атак росіян значна. Тому всі богослужіння мають бути максимально безпечними», – зазначив Руслан Кравченко.

Очільник КОВА звернувся до представників церков з проханням оперативно та максимально широко поінформувати людей про необхідність дотримання всіх безпекових заходів. 

Він також зауважив, що на Великдень, у ніч із суботи 4 травня на неділю 5 травня, комендантська година в Київській області діятиме без змін – з 00:00 до 5:00 години. Пересування вулицею в цей час заборонене, а богослужіння мають транслюватися в онлайн-режимі. Храми можна буде відвідати після завершення комендантської години. 

«Просимо вжити всіх заходів, щоб уникнути значного скупчення людей в одному місці. В разі тривоги оперативно просити людей пройти до найближчого укриття», – наголосив Руслан Кравченко.

Читайте: Руслан Кравченко: Ключове для Київщині зараз – це відновлення та енергетика

Фото: Руслан Кравченко в Facebook

КиївВлада
Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Аудитори КМДА зафіксували махінації при закупівлях “Київпастрансом” залізничного обладнання
09:00 Аудитори Київської міськдержадміністрації (КМДА) перевірили закупівлю залізничного обладнання для трамвайного сполучення на загальну суму 131,4 млн гривень, які минулоріч здійснювало КП “Київпастранс”. За…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачали Студеники
09:00 Протягом квітня 2024 року бюджетні замовники села Студеники, що на Бориспільщині, зробили замовлень на 3,52 млн гривень. Найбільшою покупкою став автомобіль Renault Duster…
“Корупційні системи”: Нацполіція вважає, що КМДА та КП “Інформатика” загрожують національній безпеці України
09:00 Нацполіція розслідує чергові факти розтрати коштів посадовцями КП “Інформатика” при здійсненні закупівель обладнання для систем відеоспостереження та керування зовнішнім освітленням. Слідчі переконані, що…
QlU7mDx4