Нардеп Дубінський отримав дозвіл на виїзд з України від МОЗ, – політолог

Нардеп Дубінський отримав дозвіл на виїзд з України від МОЗ, - політолог

Нардеп Олександр Дубінський (на фото) отримав дозвіл на виїзд з України від МОЗу. Дозвіл оприлюднили у соцмережах політолог та публічний діяч Антон Швець. Після цього факт отримання документу підтвердив у ТГ каналі й Дубінський, зазначивши, що причиною є нібито необхідність вивезти на лікування до Європи батька.

Про це KВ стало відомо з публікації публічного діяча, військовослужбовця Антона Швеця у мережі “Фейсбук”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“МОЗ допомагає депутату Олександру Дубінському виїхати в Європу, а ГПУ і СБУ чекає, коли це станеться. У зв’язку з такою зворушливою участю МОЗу долі Олександра, у мене є багато запитань до всіх учасників. Дорогий Сашенька, любий наш, ненаглядний борець із “зовнішнім управлінням”. Дивна ситуація. Люди які лякають українців Заходом, підступним МВФ та євроінтеграцією, які розповідають нам, що “ліванці-молодці”, як тільки щось стається у них (або їх родичів), тут же валять до європейських лікарень. Та і просто повисіти у Європі люблять”, – пише Швець. 

Також він додав до публікації витяг з протоколу засідання Комісії МОЗ, яка дозволила Дубінському супроводжувати батька. 

Нардеп Дубінський отримав дозвіл на виїзд з України від МОЗ, - політолог

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Татко Олександра Дубінського, як відомо, весь цей час проживав в окупованому (або, як він це називає, “звільненому”) Донецьку. Вивезти тата у Україну можливо було лише через рф та через Європу. Тобто загалом тата Дубінського не треба було б  зараз вивозити з України, бо він їхав в Україну через Європу і міг там у Європі просто залишитися на лікування. Так навіть дешевше було б і не довелося б тягнути хвору людину під обстріли. Але тата привезли до України і тепер Саша Дубінський може виїхати з татом до Європи”, – додав Швець.

Сам Дубінський вже відреагував на звинувачення Щвеця, – у своєму телеграм каналі він назвав їх спекуляцією і заявив, що дійсно перетнув державний кордон для супроводження батька в онкологічну клініку, 

Нардеп Дубінський отримав дозвіл на виїзд з України від МОЗ, - політолог

Як раніше писала KВ, журналісти викрили чергову схему розкрадання коштів на закупівлях. Цього разу в центрі уваги опинились лікарні столичного регіону, де люди, яких нібито привів до влади підсанкційний нардеп від “Слуг народу” Олександр Дубінський, останні півроку впливають на розподіл медичних коштів, а також отримують чималі бюджети на закупівлі.

Журналісти зазначали, що у справі помічені не тільки люди з оточення Дубінського. За їх словами, коло причетних до ймовірного розкрадання набагато ширше.

Дубінський перебуває під американськими та українськими санкціями. Разом з екс-нардепом Андрієм Деркачем його підозрюють у втручанні у президентські вибори Сполучених Штатів 2020 року з приміткою, що є “частиною пов’язаної з Росією мережі іноземного впливу”. 

Читайте: Медичні баталії: нардепа Дубінського звинувачують у переслідуванні депутата КОР і контролі медсфери Київщини


Фото: УП

КиївВлада

Автор:
Анастасія Олійник
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4