Нардеп Федієнко позивається до нардепки Безуглої

Нардеп Федієнко позивається до нардепки Безуглої

Народний депутат 9 скликання, член фракції “Слуга народу” Олександр Федієнко планує звернутися до регламентного комітету ВР з приводу дій нардепки  Мар’яни Безуглої, звинувачуючи її у наклепі. Також Федієнко оголосив про намір звернутися з позовом до суду за захистом своєї честі, гідності та репутації.

Про це як передає КВ, йдеться в дописі на  Facebook – сторінці Олександра Федієнка.

Як зазначив нардеп, Безугла на своїй сторінці у  Facebook поширила інформацію про нібито його причетність  до корупційних та протизаконних лобістських схем і дій.

“Мені пишуть та телефонують сотні знайомих, просто звичайні люди, військові, які питають скільки можна це терпіти!? Терпіти, коли тебе намагаються принижувати, прямо звинувачують у лобізмі та корупції”, – гнівно зауважив нардеп.

На думку Федієнка, деякі колеги по парламенту, “розуміючи свою неспроможність щось робити корисне, намагаються от таким чином дискредитувати інших”.  

“Критика це добре!  Критика, а не безпідставні звинувачення, тим паче у корупції! Чесно кажучи, я довго терпів, але десь буває межа”, – написав він.

Федієнко повідомив, що за фактом марнослів’я Безуглої має намір звернутися до суду за захистом своєї честі, гідності та репутації “від орально-вербальної діареї цієї пані”.

Крім того, нардеп повідомив про звернення до регламентного комітету ВР, адже, на його думку, дії нардепки несумісні з етикою народного обранця.

“Я публічно повідомляю, що дії Мар’яни Безуглої під час війни з рф, підривають довіру до державних органів та є прямим безпосереднім втручанням в діяльність державного діяча”, – наголосив Федієнко.

Нардеп запевнив, що процеси будуть публічними та цікавими. “До зустрічі в суді пані Марʼяна”, – додав він.

До речі, це далеко не перший публічний скандал між Безуглою і Федієнком. Як вже писала КВ, в квітні 2024 народні депутати публічно посварилися через зовнішній вигляд.

Читайте: Безугла розкритикувала мілітарі лук “слуги” Федієнка

Нагадаємо, у вересні цього року Марʼяна Безугла, обрана до ВР по столичному мажоритарному округу 217 (Оболонь), написала заяву на звільнення з посади заступниці голови комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки.

Читайте: Безугла написала заяву на звільнення з посади заступниці голови комітету ВР з питань нацбезпеки

Як інформувала КВ, раніше, у липні,  Безуглу зняли з посади голови підкомітету з питань цивільного демократичного нагляду та контролю комітету ВР  з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Також у липні цього року Мар’яна Безугла вийшла з парламентської фракції “Слуга Народу”.

Читайте: Київська мажоритарниця Безугла стала позафракційним депутатом ВР

Фото: колаж КВ

КиївВлада
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Продана обороноздатність: Дмитра Ісаєнка можуть позбавити можливості будуватися на території заводу “Радар”
Продана обороноздатність: Дмитра Ісаєнка можуть позбавити можливості будуватися на території заводу “Радар”
09:00 У столичному господарському суді наразі вирішується доля ЖК “Stanford” на вул. Предславинській, 35. Ще у березні 2024-го Департамент земельних ресурсів КМДА подав позов…
“Бюджетні розпили” у “Київводфонді”: правоохоронці вручили вже п'ять підозр
“Бюджетні розпили” у “Київводфонді”: правоохоронці вручили вже п’ять підозр
09:00 Столичні правоохоронці продовжують слідство за фактом ймовірних розтрати і привласнення бюджетних коштів при будівництві двох артезіанських свердловин та бюветного комплексу в Оболонському та…
Нацполіція розслідує розкрадання бюджетних коштів при ремонтах “Київміськсвітлом” мереж зовнішнього освітлення
Нацполіція розслідує розкрадання бюджетних коштів при ремонтах “Київміськсвітлом” мереж зовнішнього освітлення
09:00 Головне управління Нацполіції Києва розслідує факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при проведенні капітальних ремонтів мереж вуличного освітлення на 13 вулицях в…
Banner
QlU7mDx4