Парламентська фракція “Слуга народу” продовжує скорочуватись

Парламентська фракція “Слуга народу” продовжує скорочуватись

Народна депутатка Юлія Яцик (на фото) вийшла з фракції “Слуга народу” у Верховній Раді (ВР). Вона повідомила, що це була вже третя її заява на вихід – двом попереднім не давали ходу. 

Про вихід депутатки з фракції КВ дізналася з повідомлень із сесійної зали.

“Юлія Яцик вийшла з фракції “Слуга народу”. В коаліції офіційно залишається 233 депутати”, – повідомив нардеп Ярослав Железняк.

Згодом Юлія Яцик прокоментувала свій вихід з “Слуги народу” іншому нардепу, Олексію Гончаренку, який стрімив з сесійної зали.

“Я депутатка із Запоріжжя, я та депутатка, яка порушувала питання щодо нецільового використання гуманітарної допомоги з боку Кирила Тимошенка, з боку посадовців Офісу президента, губернатора (голови обладміністрації – ІФ-У), на той час Старуха, … вагони та контейнери гуманітарки. Звичайно, все це не подобалося… Я завжди вивчаю законопроєкти, маю власну думку і не є просто “кнопкою”… Це логічне рішення”, – сказала Яцик.

До Верховної Ради Юлія Яцик пройшла від політичної партії “Слуга народу” (виборчий округ №79, м. Енергодар). Оскільки вона мажоритарниця, то депутатський мандат за нею залишається попри вихід з фракції.

Як інформувала КВ, кількома днями раніше обрана до Верховної Ради (ВР) по столичному мажоритарному окрузі 217 (Оболонь) від “Слуги народу” Мар’яна Безугла вийшла з однойменної парламентської фракції.

Читайте: Київська мажоритарниця Безугла стала позафракційним депутатом ВР

Фото: FB | Юлія Яцик

КиївВлада

Олексій Ігнатьєв

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Авточернетка
Не заради квартир: Нацполіція розслідує порушення при забудові земель НАН України у Києві
09:00 Головне слідче управління (ГСУ) Нацполіції вивчає особливості реалізації договорів від 22 листопада 2016 року щодо будівництва житлового комплексу на просп. Академіка Глушкова, 42,…
Справи насущні: скільки та на що у липні 2024-го витрачав Ірпінь
Справи насущні: скільки та на що у липні 2024-го витрачав Ірпінь
09:00 Загальна сума публічних замовлень Ірпеня в липні сягла 44,33 млн гривень. Більше третини цих грошей направили на другу спробу будівництва станції знезалізнення по…
ДБР розслідує скандальне будівництво апартамент-готелю на столичному Звіринцю
ДБР розслідує скандальне будівництво апартамент-готелю на столичному Звіринцю
09:00 ДБР розслідує факти можливих порушень законодавства при будівництві “апартамент-готелю” на вул. Курганівській (місцевість Звіринець, Печерський район). Наразі слідчі встановили, що ця забудова здійснюється…
Banner
QlU7mDx4