Працівників Ірпінського ЦНАПУ не скорочуватимуть, – Карплюк

Працівників Ірпінського ЦНАПУ не скорочуватимуть, - Карплюк

На завтрашній сесії депкорпус Ірпінської громади планує розглянути питання скорочення працівників виконкому Ірпінської міськради, – скоротити “роздутий” штат. Натомість, чутки про скорочення працівників ірпінського ЦНАПу, юристів та іншого технічного персоналу виконкому, є фейковими. 

Про це, як дізналася КВ, повідомив голова Інвестиційної ради Ірпеня, ексмер міста Володимир Карплюк (“Нові обличчя”) у Facebook.

“Працівників ірпінського ЦНАПу не скорочуватимуть. При цьому, у ЦНАПі повинні приймати громадян працівники управлінь, відділів та служб виконкому, щоб спростити доступ мешканців до отримання адмінпослуг. Також не скорочуватимуть технічний персонал, юристів, техпрацівників”, – йдеться у відеозвернені. 

За словами депутата, скороченню підлягатимуть лише ті, хто безпідставно дорого обходиться громаді.

“…медіаслужбу мера (близько 11 високооплачуваних співробітників, як у пресслужбі Кабінету міністрів); штатних радників мера (знімають піар-ролики, не займаються питаннями відновлення); частину оргвідділу (замість роботи організовують лише політичні інтриги); непотрібну та роками вакантну посаду зама”, – додав він. 

За його словами, кошти, вивільнені в результаті скорочення, виконком повинен спрямувати на допомогу фронту та на допомогу мешканцям громади, у яких постраждало житло.

“Політичні маніпуляції навколо питання скорочення роздутого мером штату недоцільні та потрібні тільки тим депутатам, яким виписували сотні тисяч гривень по програмі “Турбота”. Але, лавку буде прикрито. На сьогодні скорочення роздутих штатів є загальнодержавним завданням. Це відбувається в усіх органах влади по всій воюючій країні. Тому, нічого страшного не відбудеться, якщо депутати скоротять медіаобслугу міського голови”, – резюмував Карплюк. 

Нагадаємо, що мешканці пристоличного Ірпеня вже тиждень потерпають від відсутності води, у багатоповерхових будинках подекуди немає ані світла, ані водопостачання. Жителі просять владу терміново вжити заходів, із пропозицією покращення ситуації виступив і екс-мер міста. 

Читайте: Чому Ірпінь програє Бучі у здоровій економічній конкуренції?

Фото: Facebook Карплюка

 КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
ДБР розслідує скандальне будівництво апартамент-готелю на столичному Звіринцю
ДБР розслідує скандальне будівництво апартамент-готелю на столичному Звіринцю
09:00 ДБР розслідує факти можливих порушень законодавства при будівництві “апартамент-готелю” на вул. Курганівській (місцевість Звіринець, Печерський район). Наразі слідчі встановили, що ця забудова здійснюється…
Вартість будівництва укриття столичної гімназії “Нивки” зросла вдвічі
Вартість будівництва укриття столичної гімназії “Нивки” зросла вдвічі
09:00 Київ продовжує працювати над забезпеченням навчальних закладів укриттями, але не завжди заявлені плани співвідносяться із наявним фінансуванням. Нещодавно освітнє управління Шевченківського району столиці…
На Київщині відкрили перше в Україні інклюзивне містечко для ветеранів “Квіт калини”
На Київщині відкрили перше в Україні інклюзивне містечко для ветеранів “Квіт калини”
17:10 У неділю 25 серпня на Васильківщині відкрили перше в Україні інклюзивне містечко для ветеранів, що отримали суттєві поранення “Квіт калини”. 45 сімей отримали…
Banner
QlU7mDx4