Редакція ProIT разом із венчурним синдикатом TOLOKA оголосили конкурс для ранніх стартапів “ProIT Startup Toloka”

Редакція видання ProIT спільно із венчурним синдикатом TOLOKA організовують конкурс ІТ-стартапів. Мета конкурсу – привернути увагу “янголів” до українських стартапів, які знаходяться у початковому стані та потребують pre-seed інвестицій та фахового зворотного зв’язку щодо свого продукту.

Про це КВ стало відомо з повідомлення видання ProIT.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Етапи конкурсу:

  • подання презентацій на конкурс до 31 січня. Алгоритм: перейдіть на телеграм-канал видання, знайдіть посилання на форму, через яку подається презентація;

  • конкурсний відбір до 15 лютого;

  • оголошення переможців 25 лютого.

Що пропонують організатори конкурсу:

  • Усі презентації учасників, які відповідають вимогам конкурсу, будуть опубліковані у розділі “Блоги” на сайті ProIT, а також надіслані на розгляд бізнес-янголам венчурного синдикату TOLOKA.
  • Журі зі складу ProIT та засновників TOLOKA оберуть три найкращі проєкти. Переможець отримає грошову винагороду від ProIT у розмірі 50 тисяч гривень, а також 1000 доларів США й “годину з ментором” від засновників TOLOKA. Ще два проєкти отримають грошову винагороду від ProIT у розмірі 25 тисяч гривень і “годину з ментором” від засновників TOLOKA.
  • Про кожний із проєктів-переможців буде опублікована аналітична стаття на ProIT з докладним описом, його перспективами та коментарями щодо розвитку від засновників TOLOKA.
  • Один стартап отримає “годину з ментором” від Семена Дукача – американського підприємця, колишнього керуючого директора акселератора Techstars у Бостоні і колишнього професійного гравця у блекджек, про неймовірні виграші якого знято два фільми. Наразі він є партнером-засновником One Way Ventures – фонду венчурного капіталу, який підтримує підприємців-іммігрантів.

Вимоги до стартапу

Це має бути саме ІТ-стартап, який перебуває на початковому етапі розвитку та потребує первинних інвестицій.

Презентація проєкту має складатися із 10-14 слайдів та містити таку інформацію:

1. Назва стартапу, ваше ім’я, адреса, пошта й номер телефону.

2. Біль користувача, який знімає ваше рішення, або нові можливості, які з’являються під час запуску вашого рішення/продукту.

3. Ключова цінність (в ідеалі – у кількісних показниках), яку надає ваш продукт.

4. Унікальна технологія чи рішення, що стоять за продуктом.

5. Бізнес-модель. Хто з усіх ваших потенційних клієнтів вже має гроші, і чому вони заплатять за ваш продукт.

6. План виходу на ринок/масштабування.

7. Аналіз конкурентів та конкурентні переваги.

8. Ключові учасники команди та їхній досвід.

9. План із фінансів і ключових метрик, таких як кількість клієнтів, конверсія й так далі.

10. Поточний статус вашого продукту, про плани розвитку, як і на що будуть витрачені гроші, які ви хочете залучити.‌‌

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

TOLOKA – венчурний синдикат, заснований влітку 2022 року Ігорем Шойфотом, Тарасом Кириченком та Олександром Колбом. Менше ніж за пів року синдикат зібрав навколо себе понад 500 інвесторів та вже проінвестував у низку проєктів, серед яких і заснований українцями стартап Homes Mate.

Ігор Шойфот – партнер Toloka, партнер TMT Investments. Інвестор, член ради директорів у 100+ стартапах із сукупною оцінкою у кілька мільярдів доларів, в тому числі в Україні. Три єдинороги, 14 прибуткових виходів, 5x повернення на інвестиції фонду. 25 років в американському хай-теку. Викладав у Каліфорнійському університеті в Берклі та Нью-Йоркському університеті протягом 11 років.

Тарас Кириченко – партнер Toloka, голова Наглядової ради в “НОВА ПОШТА”, раніше – член Наглядової ради в АТ “ОЩАДБАНК” та Голова правління в АТ “ПРАВЕКС БАНК”. Банкір із 15-річним стажем. Має великий досвід управління у фінансовому секторі, а також великий досвід інвестування.

Олександр Колб – партнер Toloka, засновник та CEO одного з найбільших українських маркетингових агентств Promodo. У 2014 році став одним із засновників Харківського IT-кластеру, до складу якої входять понад 250 компаній. Автор каналу “Велика Риба” про IT-підприємництво.

Усі подробиці та умови конкурсу, а також форму подачі можна знайти у закріплених постах Telegram-каналі видання ProIT.

Фото: ProIT

Автор:
Олексій Вєтров
Поділитися 0
Поділитися 0
Поділитися 0
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Нацгвардія України: до Перемоги та після Перемоги
14:37 Розглядаючи перспективу служби в Національній гвардії України, важливо пам’ятати, що це не лише правоохоронна силова структура, але й нагода стати частиною великого братства…
До кінця 2024 року “Інтергал-Буд” планує ввести в експлуатацію ще 200 тисяч квадратних метрів житла, – комерційна директорка Анна Лаєвська
10:00 Основні гравці столичного будівельного ринку попри війну бачать у 2024 році можливості для розвитку. Основні надії покладаються на житлову нерухомість, обережний оптимізм –…
Справи насущні: скільки та на що у березні 2024-го витрачав Макарів
12:00 Зробили замовлень на понад 20 млн гривень
QlU7mDx4