Російські терористи керованими авіабомбами зруйнували поліклініку у Вовчанську на Харківщині

Сьогодні, 10 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали авіаудару по Вовчанську на Харківщині. Керовані авіабомби терористів зруйнували місцеву поліклініку.

Про це KВ стало відомо з повідомлення голови Харківської обласної державної адміністрації (ОДА) Олега Синєгубова у Telegram.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Окупанти випустили дві керовані авіабомби по Вовчанську. 

Внаслідок ударів повністю зруйнована поліклініка”, – повідомив голова Харківської ОВА. 

За його словами відомо про одного постраждалого, 34-річний чоловік із уламковими пораненнями госпіталізований до медичної установи.

Раніше KВ повідомляла, що сьогодні, 10 квітня 2024 року, близько 14 години відбувся ворожий обстріл Липців та Малої Данилівки Харківського району. Унаслідок терористичного акту російські окупанти вбили у Липцях 14-річну дівчинку та двох жінок 43 та 59 років.

Читайте: Унаслідок обстрілу Липців на Харківщині загинули троє людей: дівчинка 14 років та дві жінки

Нагадаємо, вчора, 9 квітня, на Донеччині ворожа авіація поцілила у двоповерхівку у місті Костянтинівка, внаслідок чого відбулось її часткове руйнування. На місці влучання авіабомби рятувальники вилучили тіла 3 загиблих.

Читайте: росія скинула авіабомби КАБ-500 на Констянтиновку: загинула дитина, чоловік та жінка (фото, відео)

Фото: hromadske

КиївВлада

Автор:
Бровко Ігор
Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
Підкуп експертів і тиск на свідків: керівнику “Київмедспецтрансу” загрожує до 12 років позбавлення волі
09:00 Директору КО “Київмедспецтранс” Віталію Безносюку (на колажі) загрожує до 12 років позбавлення волі за низку корупційних правопорушень. Наразі він є офіційним підозрюваним в…
QlU7mDx4