Руслан Кравченко: День Незалежності – це свято, яке нагадує нам про ціну свободи

Руслан Кравченко: День Незалежності – це свято, яке нагадує нам про ціну свободи

Начальник Київської обласної військової адміністрації (КОВА) Руслан Кравченко привітав жителів Київщини з Днем Незалежності. Він зазначив, що це свято, яким ми пишаємося, і водночас – день, який нагадує нам про ціну свободи.

Про це, як передає КВ, йдеться у зверненні начальника Київської ОВА (ОДА) Руслана Кравченка.

“Останні роки стали випробуванням для нашої держави. Ми відстоюємо своє право на життя, на розвиток, на незалежність. Ціна цієї боротьби надто висока – життя наших героїв, які віддали все заради світлого майбутнього України. Ми пам’ятаємо і про кожного мирного українця, якого вбили росіяни в своїй ненависті до нашого народу”, – йдеться у зверненні.

Руслан Кравченко підкреслив, що ворог не полишає спроб знищити нас як націю. Але ми – сильні і незламні. Ми – це мільйони сердець, які б’ються в унісон. Ми – це велика родина, об’єднана спільною метою.

Він зазначив, що кожен з нас – це цеглинка, з якої будується нова, сильна і вільна Україна. Сьогодні Київщина активно відновлюється, незважаючи на постійні обстріли і атаки на мирні міста. Ми продовжуємо відбудовувати інфраструктуру, підприємства, школи, садочки та лікарні. Тільки разом ми відбудуємо все, що було зруйновано, і зробимо Київщину ще кращою, ніж раніше.

Київщина завжди була і залишається одним із оплотів української державності. Наша область дала світові безліч талановитих людей, які прославили Україну. Сьогодні ми продовжуємо ці традиції, доводячи всьому світу, що українці – це сильний і незламний народ.

“Я дякую кожному мешканцю Київщини за підтримку наших захисників, за віру в перемогу. Я дякую підприємцям нашої області, завдяки податкам яких ми забезпечуємо військових всім необхідним. Я дякую меценатам, які створюють надзвичайні та унікальні для всієї України проєкти саме на Київщині, підтримуючи наших оборонців та їх родини”, – написав очільник КОВА.

“І я дякую кожному захиснику, який дав нам можливість сьогодні святкувати цей величний день! Вшануймо пам’ять усіх, хто віддав життя за нашу свободу. Їхній подвиг назавжди залишиться в наших серцях. Але разом із скорботою в наших серцях живе надія. Надія на мирне майбутнє, на щасливу долю наших дітей і онуків. Ми продовжимо стояти за свою землю, за свою Україну і перемога буде за нами”, – резюмував Руслан Кравченко.

Читайте: Очільник КОВА Руслан Кравченко взяв участь в урочистостях до Дня прапору в Ірпені (фото)

Facebook Руслана Кравченка

КиївВлада

Олексій Вєтров

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
09:00 В останній місяць літа поточного року столиця неабияк активізувалася в облаштуванні укриттів – на це пішло чверть всіх серпневих замовлень міста, які сягнули…
Битва за 723 га: Дачний кооператив намагається скасувати реєстрацію землі НПП “Голосіївський”
Битва за 723 га: Дачний кооператив намагається скасувати реєстрацію землі НПП “Голосіївський”
09:00 Обслуговуючий кооператив (ОК) “Гайок-МІ” в рамках двох судових справ намагається скасувати рішення Київради від 2012 року про відведення 723,69 га землі в постійне…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
09:00 У серпні поточного року бюджетні замовники селища Іванків Вишгородського району зробили замовлень майже на 2,7 млн гривень. Майже чверть цих грошей “пішла” на…
Banner
QlU7mDx4