Руслан Кравченко: Київщина передала чергову партію з 600 FPV дронів бригаді імені Чорних Запорожців

Київщина передає 72 окремій механізованій бригаді імені Чорних Запорожців 600 FPV дронів 10 модифікації. Безпілотники, на які найчастіше надходить запит від наших військових, закупили коштом обласного бюджету.

Про це, як передає KВ, йдеться у повідомленні начальника Київської ОВА (ОДА) Руслана Кравченка.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“600 FPV дронів 10 модифікації відправляємо до наших Героїв з 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців. Із них 100 – з нічним баченням. Військові цієї бригади боронять нашу країну на Сході”, –  повідомив Руслан Кравченко.

Він зауважив, що “пташки” закупили коштом обласного бюджету та подякував бізнесу Київщини, який сплачує податки і дає змогу максимально підтримувати українських військових. 

“Це не перша партія, яку передали хлопцям – раніше вже доправили понад 1 тис. FPV дронів. Робимо спільно все, щоб російські окупанти горіли в пеклі. Дякую кожному Герою із 72 бригади та всім іншим військовим за боротьбу за Україну та збережені життя українців”, – додав начальник Київської ОВА.


Нагадаємо, у лютому 2024 року 72 окремій механізованій бригаді ім. Чорних Запорожців передали 500 FPV дронів від Київщини. Трохи раніше нашим захисниками предали нову партію з ще 500 дронів та пікапи для 72-ї омб. Також захисники отримали від районів та громад Київщини інше обладнання, необхідне для виконання бойових завдань. На початку січня Київщина передала військовим 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців чергову партію вантажівок, автокран, екскаватор та мікроавтобус. 

Читайте: Київщина передала 500 FPV-дронів і чотири пікапи військовим 72-ї бригади Чорних Запорожців, – Руслан Кравченко

Фото: скриншот відео

КиївВлада

Автор:
Олексій Вєтров
Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
Підкуп експертів і тиск на свідків: керівнику “Київмедспецтрансу” загрожує до 12 років позбавлення волі
09:00 Директору КО “Київмедспецтранс” Віталію Безносюку (на колажі) загрожує до 12 років позбавлення волі за низку корупційних правопорушень. Наразі він є офіційним підозрюваним в…
QlU7mDx4