Руслан Кравченко: Київщина відправила на Харківщину ще два надпотужні генератори

Київська обласна військова адміністрація відправила на Харківщину ще два надпотужні генератори – 520 та 800 кВт.

Про це, як стало відомо КВ, під час брифінгу повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

«Щойно стартувала кампанія, Київщина одразу розпочала збір найнеобхіднішого. Це генератори, зарядні станції, павербанки. Сьогодні відправили на Харківщину нову партію генераторів від Київської обласної військової адміністрації. Зокрема, два потужні генератори – 520 та 800 кВт. Їх можна використовувати для критичної інфраструктури. Зокрема, водоканалів, котелень, та у великих лікарнях і школах, де є котельні», – сказав Руслан Кравченко.

Він нагадав, що попередню партію відправили минулого тижня. Це 13 потужних генераторів від 10 до 22 кВт. Вони вже на Харківщині.

«Київщина активно підтримує кампанію зі збору допомоги «Подаруй світло Харкову». Харківщина сьогодні потерпає від масованих обстрілів російських окупантів. Мета у ворога одна – занурити в темряву всю країну. Київщина знає, що таке життя без світла, води, тепла. І добре знаємо звук генераторів. Це звук життя та надії», – додав начальник КОВА.

До збору також активно долучаються райони, громади, волонтери, благодійники Київщини. Руслан Кравченко подякував всім, хто долучився до допомоги. Він додав, що деякі громади самостійно доправляють все зібране до Харківщини.

«Збори допомоги тривають. Тому прошу всіх, хто може допомогти, приносити павербанки, зарядні станції, генератори в пункти допомоги. Вони є у кожній громаді», – нагадав Руслан Кравченко.

Нагадаємо, у Макарові принести необхідні речі можна до Пункту Незламності БФ «Карітас Макарів», вул. Проектна, 5, а також до фойє Будинку культури.

У Бучі збирають допомогу у приміщенні Бучанської міської ради по вулиці  Енергетиків, 12.

У Ржищеві допомогу можна принести у приміщення виконавчого комітету Ржищівської міської ради за адресою: вул.Соборна, 22.

Читайте: Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях зяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України

Фото: Руслана Кравченко

КиївВлада

Олексій Вєтров

Поділитися 0
Поділитися 0
Поділитися 0
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Нацгвардія України: до Перемоги та після Перемоги
14:37 Розглядаючи перспективу служби в Національній гвардії України, важливо пам’ятати, що це не лише правоохоронна силова структура, але й нагода стати частиною великого братства…
До кінця 2024 року “Інтергал-Буд” планує ввести в експлуатацію ще 200 тисяч квадратних метрів житла, – комерційна директорка Анна Лаєвська
10:00 Основні гравці столичного будівельного ринку попри війну бачать у 2024 році можливості для розвитку. Основні надії покладаються на житлову нерухомість, обережний оптимізм –…
Справи насущні: скільки та на що у березні 2024-го витрачав Макарів
12:00 Зробили замовлень на понад 20 млн гривень
QlU7mDx4