Sense Bank видав перший пільговий кредит на квартиру в ЖК “Причал 8” від “Інтергал-Буд”

Sense Bank видав перший пільговий кредит на квартиру в ЖК “Причал 8” від "Інтергал-Буд"

Sense Bank оформив перший кредит у рамках державної іпотечної програми “єОселя” на житло від будівельної компанії “Інтергал-Буд”. Мова йде про двокімнатну квартиру в першому будинку комплексу “Причал 8”, який вже збудовано та введено в експлуатацію. Крім цього ЖК, інвесторам доступні на вибір й інші столичні проєкти девелопера, що мають сертифікат готовності та поштову адресу.  

На правах реклами

Про це КВ дізналася з повідомлення пресслужби компанії.

“Компанія “Інтергал-Буд” розширює перелік банків, з якими співпрацює в рамках програми пільгової державної іпотеки. На підтвердження чого маємо чудові новини: один з найбільших українських банків, Sense Bank видав кредит “єОселя” на квартиру в житловому комплексі “Причал 8”, – йдеться у пресрелізі. 

Як зауважили в компанії, угода стосувалась придбання двокімнатного помешкання площею 71,5 кв.м в першому будинку комплексу, який вже збудовано та введено в експлуатацію. 

Можливість придбати помешкання у пільговий кредит не обмежується пропозицією квартир в ЖК “Причал 8”, на вибір учасників програми пропонуються й інші проєкти у Києві.  

“Наразі в Sense Bank можна отримати пільгову позику на квартиру у будь-якому будинку від “Інтергал-Буд”, що вже має сертифікат готовності та поштову адресу. Це, зокрема, перша та друга секції житлового комплексу “Паркові Озера”, будинок №1 ЖК “Голосіївський”, будинок №1 ЖК CITY HUB, будинок №10 ЖК “Нивки-Парк” та інші”, – додали в компанії.   

Більш детальну інформацію щодо наявності готових квартир на продаж в іпотеку під 3% або 7% можна одержати у відділах продажів житлових комплексів або у центральному відділі продажів компанії за адресою: м. Київ, вул. Князів Острозьких, 8, або за тел.: +380 (44) 334-64-59.

Нагадаємо, що будівельна компанія “Інтергал-Буд” повідомила, що будинок №1 житлового комплексу “Голосіївський” одержав поштову адресу. Будинок розташований за адресою: вул. Васильківська, 37-Г.

Читайте: Державний Ощадбанк акредитував будинок №2 ЖК «Причал 8» до участі в програмі “єОселя”, – “Інтергал-Буд”

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
12:00 Нещодавно суд закрив одну зі справ щодо “бюджетних розпилів” при здійсненні реконструкції київського зоопарку у зв’язку із закінченням строків давності та звільнив обвинувачену…
Banner
QlU7mDx4