Щасливе хоче відправити на гірський відпочинок сотню дітлахів

Щасливе хоче відправити на гірський відпочинок сотню дітлахів

Щасливський ліцей Пристоличної сільської ради Бориспільського району Київської області планує придбати 95 путівок для оздоровлення дітей в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку у Закарпатській області. На оздоровлення на Закарпаття планується відправити дітей віком від 7 до 16 років, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Про це KВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

15 лютого ц.р. Щасливський ліцей Пристоличної сільської ради оголосив тендер на закупівлю путівок на оздоровлення дітей в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку у Закарпатській області. За путівки планується заплатити 1 млн 45 тис. гривень. 


Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 1% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 23 лютого, а сам аукціон має відбутися 24 лютого. 


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно тендерної документації, на відпочинок планується відправити 95 дітлахів. Зазначається, що планується відправити дітей віком від 7 до 16 років для самостійного перебування – діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Тривалість оздоровчої зміни складатиме 12 календарних днів. Термін перебування дітей до 30 квітня 2023 року включно.


Відповідно до придбаних путівок повинні надаватися послуги, що включають комплекс спеціальних заходів соціального, виховного, медичного, гігієнічного, спортивного характеру, спрямованих на відновлення та поліпшення фізичного і психічного стану здоров’я дитини. Базовий перелік послуг з оздоровлення:

  • розміщення та проживання;

  • організація харчування;

  • організація виховної діяльності та дозвілля;

  • послуги з організації фізкультурно-спортивної діяльності;

  • медичне обслуговування;

  • психологічні послуги;

  • організація навчального процесу;

  • організація виховного процесу;

  • інформаційні послуги.


Нагадаємо, в грудні 2022 року управління гуманітарного розвитку та охорони здоров’я Пристоличної сільської ради придбало 95 путівок для оздоровлення дітей в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку у Закарпатській області. На оздоровлення на Закарпаття планується відправити дітей віком від 7 до 16 років, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.


Читайте: Пристолична сільрада готується відправити 95 дітей відпочивати на Закарпаття

Фото: відкриті джерела 

КиївВлада

Автор:
Павло Башинський
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4