Ще в одному навчальному закладі запрацювала шкільна їдальня, – зам мера Ірпеня Кравчук

Ще в одному навчальному закладі запрацювала шкільна їдальня, - зам мера Ірпеня Кравчук

В Ірпінській громаді до шести працюючих їдалень в навчальних закладах, доєдналася ще одна – функціонування шкільного харчування відновили у Козинцівській гімназії. Також ведеться підготовка до запуску кейтерингу в Ірпінському ліцеї №1, де завершується укомплектування штату. Робота їдалень контролюється на відповідність санітарним нормам і стандартам якості продуктів. 

Про це КВ дізналася із повідомлення першого заступника голови Ірпінської міської громади Андрія Кравчука у Facebook.

“Вже у семи навчальних закладах Ірпінської громади функціонують їдальні, що дозволяє забезпечити повноцінне харчування для учнів. Зокрема, шкільні їдальні запрацювали в Ірпінському гуманітарному ліцеї «Лінгвіст» імені Заріфи Алієвої, Ірпінській гімназії «Освіта», Ірпінському академічному ліцеї Національного університету біоресурсів і природокористування України, Михайлівсько-Рубежівському ліцеї, Ірпінському ліцеї № 2, Ірпінському ліцеї «Мрія» та Козинцівській гімназії Ірпінської міської ради”, – йдеться у повідомленні.

За його словами, керівництво КП “Громадське харчування” працює над організацією кейтерингу для Ірпінського ліцею № 1. Штат харчоблоків інших закладів освіти укомплектований на 95% і наразі ведеться активний пошук працівників для обслуговування саме ліцею № 1, аби запустити харчування в цьому навчальному закладі вже найближчим часом.

 “Ми продовжуємо відновлювати роботу шкільних їдалень. Питання дотримання санітарних норм і стандартів якості продуктів залишається на постійному контролі. Вкотре нагадую та закликаю батьків, вчителів та працівників КП «Громадське харчування» оперативно повідомляти про будь-які порушення чи недоліки у роботі шкільних їдалень за телефоном: +38 093-776-04-81 або на електронну адресу: akravchukirpin@gmail.com. Я завжди відкритий до діалогу і швидкої реакції на звернення», – зазначив Кравчук.

Нагадаємо, що у шістьох навчальних закладах Ірпінської громади відновили роботу шкільні їдальні. Раніше відкрили шкільні їдальні в Михайлівсько-Рубежівському ліцеї, Ірпінському ліцеї № 2 та Ірпінському ліцеї “Мрія”. 

Читайте: В Ірпінській громаді стартує опалювальний сезон для соціальних об’єктів

Фото: Facebook

КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
“Кейс Супруненків”: доля забудови землі біля Київської фортеці вирішиться в судах
“Кейс Супруненків”: доля забудови землі біля Київської фортеці вирішиться в судах
09:00 Масштабного будівництва в столиці висотного житла фактично “під вікнами” башти №5 Київської фортеці може не відбутися завдяки старанням столичного адвоката Олександра Дядюка. Останній…
Ладо Гамсахурдія: “Грузію кремлю ніхто не подарує, крові ми не боїмося”
Ладо Гамсахурдія: “Грузію кремлю ніхто не подарує, крові ми не боїмося”
09:00 В цю суботу, 26 жовтня, в Грузії відбудуться вибори в парламент. Від результатів цих виборів залежить дуже багато, бо наразі Грузія перебуває під…
Роман Титикало: Впроваджувати екологічне законодавство ЄС в Україні потрібно у прискореному темпі
Роман Титикало: Впроваджувати екологічне законодавство ЄС в Україні потрібно у прискореному темпі
12:00 Керівництво України декларує рішучий рух на шляху членства в Євросоюзі. У зв’язку з цим, Міністерству захисту довкілля і природних ресурсів України треба вже…
Banner
QlU7mDx4