Сільрада Петропавлівської Борщагівки збирається будувати школу в селі Чайки

Сільрада Петропавлівської Борщагівки збирається будувати школу в селі Чайки

У червні 2020 року Петропавлівсько-Борщагівська сільрада сподівається отримати проект будівництва школи в селі Чайки Києво-Святошинського району. Підготовку документу довірили ТОВ “УкрНДІагропроект”, яке минулого року проектувало монтаж терміналів самообслуговування у столичному метро. 

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи державних закупівель ProZorro, 6 березня 2020 року Петропавлівсько-Борщагівська сільська рада уклала договір з ТОВ “УкрНДІагропроект” (*) на розробку проектно-кошторисної документації для будівництва загальноосвітньої школи I-III ступенів на вул. Коцюбинського в селі Чайки Києво-Святошинського району. Вартість угоди склала 1,48 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Згідно з договором, до 18 червня 2020 року підрядник повинен розробити проект будівництва та забезпечити його експертизу. 

Закупівля проходила без проведення відкритих торгів. В системі ProZorro лише опублікований звіт про укладення договору.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “УкрНДІагропроект” зареєстровано в 2013 році. Засновник – Українське державно-кооперативне проектно-вишукувальне і науково-дослідне об’єднання “УкрНДІагропроект” (95%) (**) та Микола Глібаренко (5%) (директор). Кінцевий бенефіціарний власник – Вадим Стремидло. Розмір статутного капіталу – 100 тис. гривень. Основний вид діяльності – діяльність в області архітектури.

За результатами участі в публічних закупівлях ТОВ “УкрНДІагропроект” уклало 21 договір на загальну суму 14,6 млн гривень (з урахуванням нинішнього). Найбільший замовник підприємства – столичне КП “Головний інформаційно-обчислювальний центр”, яке на 7,4 млн гривен замовило у підприємства проекти на монтаж програмно-технічних комплексів самообслуговування у вестибюлях станцій київського метро для впровадження автоматизованої системи оплати проїзду (дані Zакупівлі).

Читайте: С 1 апреля в Киеве в продажу поступят единые проездные билеты на разное количество поездок

За інформацією сайту Петропавлівсько-Борщагівського сільради, на території села Чайки діє одна школа I ступеню (1-4 класи), яка розташована на вул. Лобановського, 21. Навчальний заклад відкрили у 2015 році. На сьогодні школа працює на максимумі потужностей – в ній навчається понад 170 учнів.

Крім цього, сільраді Петропавлівської Борщагівки підпорядковані ще дві школи I-III ступенів, розташовані у селі Петропавлівська Борщагівка. Перша з них (вул. Соборна, 30) на 900 учнів була побудована у 1939 році. Друга (вул. Паркова, 34-Б) – почала функціонувати у вересні 2019 року.

Раніше KV повідомляла, що будівництвом школи на вул. Парковій, 34-Б, яке тривало три троки, займалося ООО “УСИК “Укрбудінвест”, що належить Віталію Сенькіну. Він обіймав посади голови Київської облдержадміністрації, управляючого справами Верховної Ради, а також був депутатом Київоблради. Після початку експлуатації будівлі навчального закладу, сільська рада замовила реконструкцію актової зали школи, а також будівництво окремої трансформаторної підстанції. Роботи, відповідного до укладених додаткових угод, тривають.

Читайте: Для новой школы и детсада в Петропавловской Борщаговке за 17 млн гривен построят собственную трансформаторную подстанцию

Петропавлівсько-Борщагівську сільраду з 1983 року очолює Олексій Кодебський.

* ТОВ “УкрНДІагропроект” (код ЄДРПОУ: 38927926)

** Українське державно-кооперативне проектно-вишукувальне і науково-дослідне об’єднання “УкрНДІагропроект” (код ЄДРПОУ: 00726783)

Фото: Wikimapia (на фото будівля сільради Петропавлівської Борщагівки)

КиевVласть

Автор:
Інна Арас
Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4