Столичні правоохоронці затримали чоловіка, який займався міжрегіональним збутом наркотиків

Столичні правоохоронці затримали чоловіка, який займався міжрегіональним збутом наркотиків

Оперативники сектору кримінальної поліції відділу поліції №1 Дарницького управління затримали чоловіка, який збував заборонені речовини через поштові відділення по всій Україні. Задля конспірації він ховав товар у різні побутові предмети та техніку. Наркозлочин може обернутися для нього десятьма роками позбавлення волі.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби Поліції Києва. 

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Оперативники сектору кримінальної поліції відділу поліції №1 Дарницького управління отримали інформацію про те, що мешканець району займається продажем наркотичних речовин. Правоохоронці почали перевірку інформації та невдовзі затримали чоловіка “на гарячому” у відділенні пошти, коли він збирався відправити чергову партію наркотиків клієнтам”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Бізнесменом” виявився 20-річний уродженець Донеччини. Він намагався відправити поштою комп’ютерний системний блок, всередині якого заховав 2 кілограми марихуани.

Встановлено, що порушник замовляв наркотичну речовину через інтернет, потім розфасовував на згортки та відправляв поштою клієнтам по всій державі. Задля конспірації він ховав “товар” у різні побутові предмети та техніку. Під час обшуку за його місцем мешкання правоохоронці також вилучили ще пів кілограма наркотику, зіп-пакети та електронні ваги.

“Наразі правопорушника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Слідчі повідомили йому про підозру у скоєнні злочину передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває”, – додають правоохоронці. 

Нагадаємо, на зупинці громадського транспорту між порушником та потерпілим виник конфлікт, після якої фігурант наздогнав чоловіка та вдарив його ножем у груди. Від отриманого поранення мешканець Київщини помер у кареті швидкої допомоги. Зловмиснику загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

Читайте: Слідчі столичної поліції повідомили про підозру чоловіку за вбивство перехожого 

Фото: Поліція Києва

КиївВлада

Автор:
Павло Башинський
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4