Сучасний садок на місці нежитлової будівлі з’явиться на Київщині в рамках “Великого будівництва”

Сучасний садок на місці нежитлової будівлі з'явиться на Київщині в рамках “Великого будівництва”

Вже до кінця цього року в Пірнівській ОТГ на Київщині завершиться реконструкція нежитлової будівлі під дитячий садок. Роботи тривають в с. Лебедівка в рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво”. 

Про це повідомив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

“Реалізація даного проєкту є дуже важливою для всієї Пірнівської територіальної громади, адже 80 дітей, що проживають у Лебедівці, вимушені щодня їздити на навчання в інші села й міста. Новий дитсадок значно полегшить процес навчання дітей та організації цікавого дозвілля, а батькам допоможе не витрачати зайвий час на дорогу”, – зазначив голова Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Вартість проєкту складає 23,6 млн грн. Кошти передбачено з обласного бюджету у сумі 16,8 млн грн, решту – 2,4 млн грн з бюджету Пірнівської об’єднаної територіальної громади.

Вже зведено 1 поверх прибудови, влаштоване перекриття, зроблена покрівля, проведені інженерні мережі, провели внутрішнє опорядження, утеплили фасад, встановлені вікна і зовнішні двері.

Наразі проводяться роботи з благоустрою території та завершуються роботи з оздоблювальних внутрішніх та зовнішніх робіт будівлі.

Читайте: Два райони Київщини з’єднають якісною дорогою в рамках “Великого будівництва”

Фото: КОДА

КиевVласть

Автор:
Олексій Вєтров
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4