Технагляд за реконструкцією стадіону в 10-й спецшколі Києва оцінили майже в 1 млн гривень

Технагляд за реконструкцією стадіону в 10-й спецшколі Києва оцінили майже в 1 млн гривень

Управління освіти Дарницької районної державної адміністрації (РДА) планує знайти підрядника для нагляду за будівельними роботами при реконструкції стадіону та спортивних споруд спеціальної школи І-ІІ ступенів № 10 на вулиці Вакуленчука в Дарницькому районі. 

Про це KВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

2 червня Управління освіти Дарницької РДА оголосило тендер на закупівлю послуг з нагляду за будівельними роботами при реконструкції стадіону та спортивних споруд спеціальної школи І-ІІ ступенів № 10 на вулиці Вакуленчука. За технагляд хочуть заплатити 958 тис. 295 гривень. 

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 0,5% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 10 червня, а сам аукціон має відбутися 12 червня. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно тендерної документації, переможцю аукціону необхідно буде забезпечити технічний нагляд для замовника протягом усього періоду виконання реконструкції, з метою здійснення контролю за дотриманням проектних рішень та вимог державних стандартів, будівельних норм і правил, а також контролю за якістю виконаних робіт та їх обсягами під час будівництва. 

Також необхідно буде постійно вести технічний контроль за виконанням термомодернізації об’єкту, в разі необхідності обов’язково мати можливість виїзду на об’єкт впродовж двох годин. 

“Технічний нагляд повинні здійснювати особи, що мають виданий відповідно до законодавства уповноваженим органом діючий кваліфікаційний сертифікат інженера технічного нагляду за об’єктами класу наслідків СС2 та кваліфікаційний  стаж роботи інженера технічного нагляду, для відповідальної/відповідальних осіб за проведення технічного нагляду не менше десяти років”, – йдеться в тендерній документації. 

Строк виконання робіт до 31 грудня. 

Нагадаємо, Управління освіти Дарницької районної державної адміністрації (РДА) планує провести до початку навчального року технічне обслуговування фільтруючих систем доочистки питної води на харчоблоках в 92 закладах освіти Дарницького району. 

Читайте: На очистку води в їдальнях шкіл та садочків Дарниці витратять 1,5 млн гривень 

Фото: відкриті джерела 

КиївВлада

Автор:
Павло Башинський
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4