Товариство “Відважних” відзвітувало про хід будівництва ЖК “River Port” за серпень

Товариство “Відважних” відзвітувало про хід будівництва ЖК “River Port” за серпень

Товариство “ВІДВАЖНИХ” продовжило будівництво першої черги преміального житлового комплексу “River Port” в Ірпені. У серпні будівельні роботи проводилися одночасно на трьох будинках комплексу, включаючи зведення вертикальних конструкцій, внутрішні оздоблювальні роботи та облаштування фасаду.  Комплекс, розташований на березі Озера Мистецтв, стане флагманом компанії та включатиме власну набережну, арт-маяк і човникову станцію. 

на правах реклами 

Про це КВ дізналася із повідомлення пресслужби товариства “Відважних”.

“В серпні 2024 року команда будівельників активно здійснювала такі роботи: у будинки 1 звели вертикальні конструкції 10 поверху, а в будинку 3 – 12 поверху. Вроводили нарощування висоти будівельного крану для продовження будівництва будинків, у будинку №2 активно працювали над фасадом, здійснювали монтаж декоративних панелей, проводили внутрішні оздоблювальні роботи та монтаж зовнішніх мереж комунікації. Здійснювали підготовчі роботи для благоустрою території комплексу”, – йдеться у дописі. 

Довідка КВ: «RIVER PORT» – це житловий комплекс преміум-класу, з власною інфраструктурою, прибережною зоною Озера Мистецтв та човниковою станцією. ЖК складається з трьох 16-ти поверхових будинків. Для будівництва використано сучасну монолітно-каркасну технологію: стіни з цегли, утеплення фасадів – мінеральна вата. На перших нежитлових поверхах комплексу розмістять комерційні приміщення: супермаркет та кав’ярні, медичний та стоматологічний центри, спортивний зал та салони краси, аптеки та хімчистки. На території комплексу облаштовано власний відкритий басейн, фітнес-центр, спортивний майданчик, ігрові майданчики для дітей та поле для командних ігор. Доступ до комплексу здійснюватиметься за цифровим ключем та технологією Face ID, територія ЖК перебуває під цілодобовим відеоспостереженням. До продажу доступні одно-, двох- та трикімнатні квартири площею від 24 до 65 кв.м, в тому числі й квартири з терасами. Адреса будівництвам. Ірпінь, вул. Гостомельське шосе, 49.

Товариство “ВІДВАЖНИХ” – група будівельних компаній, які з 2010 року успішно збудували 20 житлових комплексів, де проживає понад 10 тисяч мешканців. Засновники компанії – Володимир Співак та Володимир Карплюк. До основних проєктів “ВІДВАЖНИХ” у сфері нерухомості належать: ЖК «Новатор», «Варшавський Двір», «Rich Town Буча», «Буча Квартал», «Центральний Буча», «Парковий», «Лісова Буча», «Полтавський» та інші. У 2021 році товариство на 9 місяців раніше запланованого терміну вдало здало в експлуатацію житловий комплекс «CENTRAL HOUSE» та на 11 місяців раніше вручили ключі інвесторам від квартир у ЖК «Novator Irpin». 2022 року компанія вручила ключі від ЖК «Burgundia», що також розташований в Ірпені. Наразі, Товариство «ВІДВАЖНИХ» активно будує житловий комплекс бізнес-класу «RIVER PORT» на березі озера Мистецтв в Ірпені та веде активне спорудження пристоличного котеджного міста “О.Краса”.

Нагадаємо, що Товариство “Відважних” продовжує спорудження першої черги ЖК “River Port” на березі Озера Мистецтв в Ірпені. Її планують здати в експлуатацію у 2025 році. У житловому комплексі преміум-класу буде власна інфраструктура, прибережна зона озера та човникова станція.

Читайте: В Ірпені вручили Літературну премію сучасним авторам

фото: пресслужба

КиївВлада

Вероніка Злацька

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
09:00 Столична влада відзвітувалася про виконання у першій половині поточного року бюджету міста-2024 та Програми економічного та соціального розвитку (ПЕСР). Ситуація така, що дохідна…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Київ
09:00 В останній місяць літа поточного року столиця неабияк активізувалася в облаштуванні укриттів – на це пішло чверть всіх серпневих замовлень міста, які сягнули…
Битва за 723 га: Дачний кооператив намагається скасувати реєстрацію землі НПП “Голосіївський”
Битва за 723 га: Дачний кооператив намагається скасувати реєстрацію землі НПП “Голосіївський”
09:00 Обслуговуючий кооператив (ОК) “Гайок-МІ” в рамках двох судових справ намагається скасувати рішення Київради від 2012 року про відведення 723,69 га землі в постійне…
Banner
QlU7mDx4