“Тримаємося! Ви – герої!” – Віталій Кличко звернувся до киян та усіх українців

“Тримаємося! Ви – герої!” - Віталій Кличко звернувся до киян та усіх українців

Мер Києва Віталій Кличко повідомив про те, що ворог продовжує стягувати свої сили до міста та обстрілювати його околиці. У зв’язку з цим міський голова закликав людей зайвий раз не виходити на вулицю і дотримуватися комендантської години. За його словами, Київ стоїть і стоятиме, а силу українців не зможе ніхто зламати.

Про це KV стало відомо із відеозвернення мера Києва Віталія Кличка.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

За його словами, ворог стягує свої сили все ближче до столиці – вночі він обстрілював Білу Церкву, тривали бої в Бучі й Гостомелі.

“Ми готуємося і будемо обороняти наше місто! Я закликаю всіх киян не втрачати витримку. Не вірити дезінформації. Ворог розповсюджує багато брехні, щоб зламати українців. Довіряйте виключно офіційним ресурсам! Київ стоїть і стоятиме. Ми будемо битися!”, – відзначив очільник міста.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Віталій Кличко нагадав, що учора в київську телевежу влучили дві ракети, що призвело до загибелі 5 киян. Мер міста закликав людей зайвий раз не виходити на вулицю і дотримуватися комендантської години. За його словам, критична інфраструктура і громадський транспорт столиці працюють, також в Києві функціонує гуманітарний штаб, який надає допомогу тим, хто її потребує. 

“Я пишаюся бути українцем! Такої згуртованості, патріотизму і відваги, яку сьогодні демонструють українці, я не бачив в жодній з країн, де я був.  Як тримаються Харків, Маріуполь, Херсон та багато інших міст та селищ нашої неньки України, які ворог намагається знищити вогнем і танками! Тримаємося! Ви – герої! Такий бойовий дух і самопожертва армії, поліції, інших силових структур, бійців тероборони та всіх українців – це наша сила! Яку не зламає ніхто! Разом ми вистоїмо! Слава Україні!”, – заявив Віталій Кличко.

Читайте: Окупанти продовжують обстрілювати міста та села Київщини – КОДА


Фото: KV

КиевVласть

Автор:
Александр Глазунов
Рекомендуємо до перегляду
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
Banner
QlU7mDx4