У Білогородській громаді відбувся чемпіонат Київської області з кікбоксингу WAKO

У Білогородській громаді відбувся чемпіонат Київської області з кікбоксингу WAKO

Відкритий Чемпіонат Київської області з кікбоксингу WAKO об’єднав понад 400 спортсменів з 27 спортивних клубів України. Чемпіонат пройшов у два етапи на стадіоні «Колос» у селі Білогородка. Перше командне місце здобув місцевий клуб «Максимус» з 31 золотою медаллю, друге місце посіла команда з Донецької області, а третє — клуб з Житомирщини.

Про це КВ дізналася із повідомлення голови Білогородської громади Антона Овсієнка у Facebook.

“У Білогородській громаді відбувся відкритий чемпіонат Київської області з кікбоксингу WAKO серед всіх вікових категорій. У змаганнях взяли участь 27 спортивних клубів, а це – понад 426 учасників. Чемпіонат відбувся в селі Білогородка в манежі стадіону «Колос» у два етапи – два повноцінних дні видовищних боїв, запеклої боротьби, і звісно, заслужена перемога”, – йдеться у повідомленні. 

За словами голови громади, перед початком змагань відзначили спортсменів, які брали участь у складі Збірної команди України в чемпіонаті світу з кікбоксингу WAKO-2025. Зокрема, присвоїли спортивні розряди кандидатів у майстри спорту (КМС) та вручили премії чемпіонці світу Поліні Крисевич і призерці чемпіонату світу Марії Гончарук.

Загалом Чемпіонат відбувся під егідою Київської області, але в ньому брали участь команди і з інших областей України, як 22 спортивні клуби з Києва,  по два спортивні клуби з Донецької та Житомирської областей і один клуб з Харківської області.

«Дуже приємно бачити тут так багато спортсменів з різних куточків України, чемпіонів та майбутніх призерів не тільки України, а й світового рівня. Дійсно, спорт об’єднує цілі міста нашої незалежної, суверенної держави у такий нелегкий час. Дякуємо, що завітали до Білогородської громади», – сказав Овсієнко.

Чемпіонат з кікбоксингу WAKO Київської області тривав два дні й за його результатами І командне місце здобув Спортивний клуб «Максимус» (Білогородська громада) з результатом 31 золота медаль, 22 – срібні та 27 – бронзових медалей. ІІ командне місце посіла ОДЮСШ з кікбоксингу (Донецька область) з 18 золотими, 8 срібними та 6  бронзовими медалями. ІІІ командне місце – РФК (Житомирська область) з результатом: 16 – золоті, 9 – срібні, 8 – бронзові медалі.

Овсієнко зауважив, що ініціатором заходу у Білогородській громаді виступив Заслужений тренер України, майстер спорту міжнародного класу, тренер збірної команди України з кікбоксингу WAKO, за сумісництвом тренер відділу молоді та спорту Білогородської сільради Вікторія Гончарук. Захід також відбувся за підтримки Федерації кікбоксингу України WAKO (президент федерації Ольга Павленко), Київської обласної федерації кікбоксингу WAKO (голова федерації Андрій Кімейчук) та відділу молоді та спорту Білогородської сільради (начальник відділу Вʼячеслав Воловик) за сприяння Білогородської сільради

Нагадаємо, що у Білогородці відкриється Центр життєстійкості, де надаватимуть розширений спектр соціальних послуг для захисників, ветеранів війни та людей з особливими потребами. Білогородська громада стала однією з п’яти зі всієї України, де реалізують експериментальний проєкт з формування життєстійкості у 2024-2025 роках.

Читайте: У Гореничах Білогородської громади відкрили меморіал на честь полеглих героїв

Фото: Facebook

КиївВлада

Інна Міхно

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Нацполіція розслідує “бюджетні розпили” при реконструкції Дегтярівського шляхопроводу
Нацполіція розслідує “бюджетні розпили” при реконструкції Дегтярівського шляхопроводу
09:00 Нацполіція розслідує факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при реконструкції в столиці Дегтярівського шляхопроводу. Слідчі попередньо встановили, що як мінімум 301,7 млн…
Замкнуте коло: незаконний ресторан у столичному парку “Партизанська слава” не можуть знести вже 12 років
Замкнуте коло: незаконний ресторан у столичному парку “Партизанська слава” не можуть знести вже 12 років
09:00 В Києві не може завершитися епопея навколо знесення самовільно зведеної будівлі “Garden cafe” (до 2020 року – “Колиба”) у регіональному ландшафтному парку “Партизанська…
“Made in Kyiv” на виставці “MSV International Engniiring Fair” в Чехії: підсумки і перспективи для столиці
“Made in Kyiv” на виставці “MSV International Engniiring Fair” в Чехії: підсумки і перспективи для столиці
17:12 Провідні підприємства-експортери Києва представили промисловий потенціал столиці “ на міжнародній виставці “MSV International Engniiring Fair”. Щорічна виставка технологій для машинобудування Центральної Європи відбулася…
Banner
QlU7mDx4