У Боярці на Київщині відремонтують пожежні сигналізації акушерського корпусу Центральної районної лікарні

У Боярці на Київщині відремонтують пожежні сигналізації акушерського корпусу Центральної районної лікарні

У акушерському корпусі Центральної районної лікарні у Боярці до кінця поточного року повинні відремонтувати пожежну сигналізацію, оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей при пожежах. Роботи за 2,2 млн гривень на замовлення медзакладу буде виконувати ТОВ “Вимпел-45”.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 6 серпня 2020 року комунальне неприбуткове підприємство “Центральна районна лікарня Києво-Святошинської районної ради” (*) уклало договір з ТОВ “Вимпел-45” (**) на проведення капітального ремонту інженерних мереж акушерського корпусу лікарні на вул. Соборності, 51 у Боярці Києво-Святошинського району Київщини. Ціна договору складає 2,2 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

ТОВ “Вимпел-45” до кінця 2020 року повинно капітально відремонтувати системи пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей при пожежі.

Конкуренцію ТОВ “Вимпел-45” в аукціоні склали ПП “Охорона-004” та ТОВ “Електро плюс!”. Пропозиція ПП “Охорона-004” була вигіднішою по ціні, але її відхилили через невідповідність тендерним вимогам.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Вимпел-45” зареєстровано в 2006 році в Києві. Статутний капітал – 42,5 тис. гривень. Основний вид діяльності – електромонтажні роботи. Засновники – Вадим Радкевич та Оксана Підмогильна, керівник – Наталія Висоцька.

В результаті участі у публічних закупівлях ТОВ “Вимпел-45” отримало 98 підрядів (без врахування нинішнього) на 8,9 гривень. Найбільший замовник – КНП “Центральна районна лікарня Києво-Святошинської районної ради” (дані Zaкупівлі).

Зокрема, в квітні 2020 року це КНП за 199,5 тис. гривень замовляло у ТОВ “Вимпел-45” поточний ремонт внутрішнього протипожежного водопроводу лікарні; за 596,8 тис гривень – ремонт системи пожежної сигналізації дитячої поліклініки; за 163,3 тис. гривень – встановлення системи пожежної сигналізації та системи оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей у відділенні жіночої консультації. Роботи по цим договорам повинні бути завершені до кінця 2020 року.

Читайте: Частину акушерського корпусу лікарні у Боярці відремонтують за 1,45 млн гривень

* Комунальне некомерційне підприємство “Центральна районна лікарня Києво-Святошинської районної ради” (Код ЄДРПОУ: 01994669)

* ТОВ “Вимпел-45” (Код ЄДРПОУ: 34710779)

Фото: Нововолинськ

КиевVласть

Автор:
Александр Кравченко
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Banner
QlU7mDx4