У Бучі за півмільйона гривень відремонтують частину тротуару вулиці Вишнева

У Бучі за півмільйона гривень відремонтують частину тротуару вулиці Вишнева

Бучанське управління житлово-комунального господарства замовило капремонт тротуару по вул. Вишневій від будинку № 38 до №62. Роботи виконуватиме ірпінське МПП “СТК “Сона” за понад 500 тис. гривень. Довжина та площа тротуару, що має бути відремонтована, в договорі не прописані. Відомо, що роботи повинні завершити до кінця поточного року.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 12 лютого 2020 року КП “Бучанське управління житлово-комунального господарства” Бучанської міської ради уклало договір з МПП “Спортивно-технічний клуб “Сона” (МПП “СТК “Сона”) на виконання капітального ремонту тротуару по вул. Вишнева в Бучі. Вартість угоди склала 541,2 тис. гривень. 

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Згідно з угодою, підрядник має виконати капремонт тротуару по вул. Вишнева від будинку № 38 до будинку № 62. 

Роботи повинні завершити до 31 грудня 2020 року.

Дефектний акт та додатки до договору в системі ProZorro не опубліковані, тож конкретний перелік робіт та площа тротуару, яку необхідно відремонтувати – невідомі.

За даними аналітичної системи Youcontrol, МПП “СТК “Сона” існує більше 23 років. Зареєстроване у Ірпені. Основний вид діяльності – будівництво житлових та нежитлових будівель. Власник та директор підприємства – Сергій Пащинський. Він також є співзасновником та директором  ТОВ “Б.І.І.А.К.”. 

МПП “СТК “Сона” активно бере участь у публічних закупівлях з 2016 року. За їх результатами компанія уклала близько 100 договорів на загальну суму понад 100 млн гривень. Найчастіше фірма отримувала підряди від виконкому Ірпінської міськради. Із  КП “Бучанське управління житлово-комунального господарства” МПП “СТК “Сона” уклало договорів на суму понад 8 млн гривень (інформація Zакупівлі).

Раніше KV повідомляла, що у 2017 році “Уніан” титрував Сергія Пащинського як голову Київського обласного відділення Федерації мотоциклетного спорту України. За інформацією сайту “Антикор”, в 2017 році Федерація мотоциклетного спорту України разом з Пащинським пікетували Генпрокуратуру. Протестуючі вимагали звільнити із займаної посади тодішнього прокурора Київської області Дмитра Чибісова і припинити спроби забудови мотоциклетної траси в Бучі.

Нагадаємо, в травні минулого року МПП “СТК “Сона” виграло тендер на капремонт вул. Промислова у Бучі вартістю 7 млн гривень. Згідно зі звітом про виконання договору, роботи були виконані до кінця 2019 року.

Читайте: За ремонт однієї з вулиць Бучі КОДА заплатить 7 млн гривень мотогонщику

КП “Бучанське управління житлово-комунального господарства” керує Володимир Кравчук. Бучанську міську раду очолює Анатолій Федорук.

* КП “Бучанське управління житлово-комунального господарства” Бучанської міської ради (Код ЄДРПОУ: 25689882)

** МПП “СТК “Сона” (код ЄДРПОУ: 13719327)

Фото: Новости 44

КиевVласть

Автор:
Олеся Данилова
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4