У Харкові внаслідок нічного обстрілу щонайменше п’ятеро загиблих, понад двадцять поранених

У Харкові внаслідок нічного обстрілу щонайменше п'ятеро загиблих, понад двадцять поранених

У ніч на 31 травня російські окупанти завдали ракетних ударів по Харкову. Одна з ракет поцілила у п’ятиповерховий будинок, зруйновано три поверхи підʼїзду. Ще чотири ракети влучили неподалік будинку. Станом на 09:00 було відомо про чотирьох загиблих. Поранено 25 людей, серед них 11-річний хлопчик і дівчинка 12 років. Згодом з-під завалів деблокували тіло ще однієї людини.

Про це, як передає КВ, йдеться в повідомленні Офісу генерального прокурора та інформації голови Харківської ОВА Олега Синєгубова.

“30 травня з 23:45 по 00:15 наступного дня ворог завдав масовані ракетні удари по житловому масиву Новобаварського району Харкова. Одна з ракет влучила у пʼятиповерховий житловий будинок. Зруйновано три поверхи підʼїзду. Сталася пожежа. Ще чотири ракети влучили неподалік будинку”, – йдеться в повідомленні.

Станом на 09:00 31 травня відомо про чотирьох загиблих. Поранено 25 людей, серед них 11-річний хлопчик і дівчинка 12 років. Пошкоджено щонайменше 25 житлових будинків, магазин, приміщення швейного цеху. 

Як зазначив Олег Синєгубов, попередньо під завалами зруйнованого будинку знаходяться ще 4 людей.

Станом на 09:30 Синєгубов повідомив, що кількість загиблих збільшилася, деблокували з-під завалів ще одне тіло чоловіка. Всього за ніч російського теракту – пʼять загиблих. 

Також вночі, внаслідок повторного удару ворога отримала поранення поліцейська, пошкоджено авто швидкої медичної допомоги.

“Попередньо, ворог застосував по місту ракети С-300/С-400 з території бєлгородської області рф”, – повідомили в ОГП.

Нагадаємо , вдень 25 травня війська рф вдарили двома керованими авіаційними бомбами (КАБ) по будівельному гіпермаркету в Харкові. Внаслідок терористичного удару рф загинули 19 людей. 

Читайте: Внаслідок обстрілу Харкова 7 загиблих і 16 поранених, пожежа у друкарні Vivat

Фото: ДСНС

КиївВлада

Олександр Попов

 

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
12:00 Нещодавно суд закрив одну зі справ щодо “бюджетних розпилів” при здійсненні реконструкції київського зоопарку у зв’язку із закінченням строків давності та звільнив обвинувачену…
Banner
QlU7mDx4