У Харкові внаслідок російської атаки загинули 6 людей, щонайменше 11 поранених

У Харкові внаслідок російської атаки в ніч на 6 квітня загинуло 6 людей, ще 11 мирних мешканців отримали поранення. Пошкоджено багатоповерхівки, магазин, дитячий садочок, СТО, автомобілі.

Про це, як передає KВ, йдеться у повідомленні Офісу генерального прокурора та інформації начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“За даними слідства, 6 квітня 2024 року близько 00:20 збройні сили рф завдали ракетні удари по  житловому масиву Шевченківського району Харкова”

Зазначається, що внаслідок ударів загинуло 6 людей, ще 11 мирних мешканців отримали поранення.

Пошкоджено багатоповерхівки, адміністративні будівлі, гуртожитки, дитячий садок, магазини, кафе та автомобілі.

За попередніми даними, ворог вдарив по місту двома ракетами типу С-300 з території бєлгородської області рф.

За даними Синєгубова, наймолодшому постраждалому 23 роки – він отримав вибухову травму та уламкові поранення, у середньому стані також 25-річна та 71-річна жінки, шість чоловіків від 35 до 85 років, інші постраждалі зазнали легких поранень.

Нагадаємо, у ніч на 6 квітня під час ворожої атаки  Київщини “шахедами” та крилатими ракетами, в регіоні працювала ППО. Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури немає, уламками збитої цілі пошкоджено ангар підприємства в одному з селищ. Жертви та постраждалі відсутні. 

Читайте: Сили ППО вночі знищили 28 ворожих “шахедів” та три крилаті ракети

Фото:  Facebook Олега Синєгубова, ОГП

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
Підкуп експертів і тиск на свідків: керівнику “Київмедспецтрансу” загрожує до 12 років позбавлення волі
09:00 Директору КО “Київмедспецтранс” Віталію Безносюку (на колажі) загрожує до 12 років позбавлення волі за низку корупційних правопорушень. Наразі він є офіційним підозрюваним в…
QlU7mDx4