У Києві демонтували понад 400 рекламних конструкцій, не дотримувались режиму економії електроенергії, – КМДА

У Києві демонтували понад 400 рекламних конструкцій, не дотримувались режиму економії електроенергії, - КМДА

У столиці понад 30 тисяч рекламоносіїв та вивісок вимикають представники бізнесу в часи пікового навантаження електромереж. У той же час у місті вже демонтовано понад 400 незаконних конструкцій, які не дотримувались режиму економії електроенергії.


Про це KВ дізналася з повідомлення пресслужби Київскьої міської державної адміністрації (КМДА).


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Як розповіли у КМДА, столичний бізнес допомагає розвантажити електричні мережі, вимикаючи рекламні носії та вивіски після 17:00 щоденно. Понад 30 тисяч рекламних конструкцій та вивісок переведено в режим роботи до 17:00 або повністю відключено від електроспоживання. 


“Унаслідок масованих ракетних ударів по критичній інфраструктурі країни ситуація з електропостачанням залишається складною, і країна живе в режимі економії. У Києві ситуацію вдається стабілізувати, розвантаживши мережі. Це відбувається, в тому числі, і завдяки відповідальному бізнесу, який добровільно вимикає рекламні носії: екрани, наземні рекламні конструкції та вивіски. Таких відповідальних підприємців у столиці тисячі. У той же час у місті оперативно демонтовано понад 400 незаконних конструкцій, які, до того ж, ще й не дотримувались режиму економії. Ми разом маємо зробити все можливе для того, щоб врятувати енергосистему країни та відновити її. Досягти цього можна, тільки координуючи наші зусилля”, – заявив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Він також додав, що роз’яснювальна робота з бізнесом не припиняється, і підприємці майже одностайно позитивно реагують на потреби міста, розуміючи, що на сьогодні це єдиний вихід підтримати всю систему в робочому стані.


Раніше KВ писала, що комунальне підприємство “Київреклама” почала демонтувати у Києві незаконні вивіски, які порушують режим економії.


Нагадаємо, сьогодні в Деснянському та Дарницькому районах Києва почалися екстрені аварійні відключення електроенергії до стабілізації ситуації з енергетикою. 


Читайте: На лівому березі Києва почалися екстрені аварійні відключення електроенергії

Фото: пресслужба Київради.

КиївВлада

Автор:
Бровко Ігор
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
Banner
QlU7mDx4