У Києві в міжнародний тиждень здоров’я підлітків для батьків та дітей проведуть онлайн-консультації (перелік)

У Києві в міжнародний тиждень здоров’я підлітків для батьків та дітей проведуть онлайн-консультації (перелік)

У столиці з 20 до 25 березня у межах Міжнародного тижня здоров’я підлітків триватимуть фахові консультації з питань здоров’я підлітків. Усі охочі можуть долучитись до зустрічей в онлайн-форматі та за умови попередньої реєстрації.


Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської міської адміністрації (КМДА) з посиланням на інформацію Київського міського центру соціальних служб.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

 Зазначається, що мета тижня здоров’я підлітків – сформувати розуміння значущості власного здоров’я для молодого покоління з акцентом на особливості вікової групи підлітків, швидке фізичне та емоційне зростання яких відрізняє їх від дітей або дорослих.


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно з повідомленням, усі охочі можуть долучитись до зустрічей в онлайн-форматі на Facebook-сторінці Київського міського центру соціальних служб та поставити свої питання кваліфікованим фахівцям під час прямих трансляцій. Реєстрація на вебінари проходить за посиланням.


Консультації для підлітків проходитимуть:

  • 20.03 16.00 Оксана Придатко, психолог, тренер, залучений спеціаліст Київського міського центру соціальних служб, тема: “Вживання канабісу підлітками”  

  • 21.03 16.00 Юлія Щербакова, лікар- дерматовенеролог вищої кваліфікаційної категорії, тема: “Щоденний догляд за шкірою: варто чи ні?” 

  • 23.03  15.30 Людмила Айвазян, психолог, к.п.н, тема: “Психічне здоров’я” (різниця між психологом та психіатром) 

  • 24.03. 16.00 Веренич Вікторія, лікар -гінеколог “Дружньої клініки для молоді” Шевченківського району м. Києва, Національна тренерка з надання медико-соціальної допомоги підліткам та молоді, тема: “Репродуктивне і сексуальне здоров’я підлітків” 

 Консультації для батьків:

  • 22.03 18.30 Турченко Тетяна, психолог Київського міського центру соціальних служб тема: “Мій великий/маленький підліток” (на що варто звертати увагу та коли звернутись до спеціаліста, небезпечні сигнали) 

  • 25.03 11.00 Слободяник Лариса, Галенко Ірина – психологи Київського міського центру соціальних служб, тема: “Психоемоційна підтримка підлітків під час кризи” 


Ідея Міжнародного тижня здоров’я підлітків  була ініційована у США у 2016 році. Наразі Міжнародний тиждень здоров’я підлітків є соціально-інформаційною акцією, до заходів якої долучаються різні установи, заклади соціальної сфери та громадськість.


Нагадаємо, столичні гвардійці відвідали учнів однієї з київських шкіл та ознайомили їх із засобами радіаційного, хімічного та біологічного захисту (РХБЗ). Різні системи захисту продемонстрували школярам нацгвардійці 27 Печерської бригади. Військові медики 25 бригади з охорони громадського порядку імені князя Аскольда провели заняття з тактичної медицини.


Читайте: В Україні створили сайт з мінної безпеки для дітей та батьків


Фото: Київська міська рада

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4