У Києві організаторку інтернет-крамниці з продажу наркотиків засудили до 5 років

Деснянський суд засудив організаторку інтернет-крамниці з продажу наркотиків У зловмисниці слідчі вилучили майже кілограм наркотичних та психотропних речовин. За скоєне киянка п’ять років проведе за гратами.

Про це, як стало відомо КВ, повідомляє поліція Києва.

Повідомляється, що у квітні минулого року співробітники столичного управління боротьби зі злочинністю спільно зі слідчими Деснянського управління поліції викрили двох мешканців житлового масиву Троєщина у міжрегіональному збуті наркотиків.

Правоохоронці затримали чоловіка у відділенні пошти, під час відправки чергової партії наркотиків. 

“Згодом, слідчі викрили організаторку Інтернет-крамниці з продажу канабісу, амфетаміну та солей Альфа PVP. За місцем її мешкання було вилучено майже кілограм наркотиків та інші докази протиправної діяльності”, – йдеться у повідомленні.

Тоді киянці, 1998 року народження, повідомили про підозру за ч. 3 ст. 307 КК (незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). 

Вирком Деснянського районного суду міста Києва жінку визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення. Суд врахував пом’якшуючі обставини, серед яких те, що обвинувачена має на утриманні дитину 2022 року народження та призначив покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з конфіскацією усього належного їй майна.

Відносно іншого фігуранта судовий розгляд ще триває.

Читайте: У Києві ліквідували чотири нарколабораторії з доходом у 16 млн гривень на місяць

Фото: поліція Києва

КиївВлада

Геннадій Олійников

Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

“Корупційні системи”: Нацполіція вважає, що КМДА та КП “Інформатика” загрожують національній безпеці України
09:00 Нацполіція розслідує чергові факти розтрати коштів посадовцями КП “Інформатика” при здійсненні закупівель обладнання для систем відеоспостереження та керування зовнішнім освітленням. Слідчі переконані, що…
Поштова площа під загрозою провалу: закриття метро, потенційна загибель людей і Шевченківська церква
22:26 Громада та експерти наполягають на терміновому обстеженні  стану грунтів поруч із станцією метро “Поштова площа”, тимчасовому закритті самої площі для відвідування та проведення…
Гроші у прірву: Нацполіція розслідує “бюджетні розпили” при інвентаризації столичних земель
09:00 Слідчі Нацполіції вважають, що процес інвентаризації земель Києва в останні роки носить всі ознаки злочину по заволодінню бюджетними коштами шляхом зловживання службовими особами…
QlU7mDx4