У селі Ковалин на 1000 жителів невдовзі може з’явиться велодоріжка за два мільйони

У селі Ковалин на 1000 жителів невдовзі може з'явиться велодоріжка за два мільйони

У селі Ковалин, що в Бориспільському районі (раніше Переяслав-Хмельницького району) Київщини провели тендер на будівництво велосипедної доріжки. В селі, де мешкає близько тисячі людей, цей “благоустрій” обійдеться місцевому бюджету Дівичківської громади (до якої відноситься “сільрада велосипедистів”) майже у два мільйони гривень. 

Про це KВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Згідно оголошення, Дівичківська сільська рада (до якої належить згадане село, де жило до повномасштабного вторгнення близько тисячі людей) була готова заплатити 1 млн 832 тис. 999 гривень за Будівництво велосипедної доріжки з тротуаром по вул. Центральна та частині вул. Шкільна у Ковалині. 

У відкритих торгах, що відбулися, взяла участь лише одна фірма – ТОВ “СК НЕВА+”, що запропонувала 1 млн 772 тис. 604,96 гривень, і тепер очікує на рішення замовника (“кваліфікація переможця”).

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 20 жовтня 2023 року.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначимо, від 19 травня 2023 року відкриті торги на Prozorro знову проходять з аукціонами: набула чинності постанова Кабміну (№471) від 12 травня, яка повертає раніше тимчасово скасовані через тривалі брекаути трираундові аукціони в публічних закупівлях.

Тепер правила аукціонів будуть як і належить: кожен учасник має три кроки на пониження своєї ціни, а право останнього кроку отримує той, хто надав найнижчу ціну при подачі пропозиції. Водночас згадана постанова передбачає, що замовник може самостійно прийняти рішення про проведення відкритих торгів без аукціону – якщо надасть обґрунтування такого свого рішення. 

Читайте: Завищення цін та небезпечні ліфти: Нацполіція розслідує “бюджетні розпили” на КП “Київбудреконструкція”

Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Автор:
Олексій Ігнатьєв
Рекомендуємо до перегляду
На зв’язку: в Укртелеком розповіли про протидію блекаутам та розбудову мереж на Київщині
На зв’язку: в Укртелеком розповіли про протидію блекаутам та розбудову мереж на Київщині
14:00 Телефонія та зв’язок стали однією з цілей під час нападу росіян одразу після вторгнення їх на Київщину. Оператори зв’язку області постали перед необхідністю…
Справи насущні: скільки та на що у вересні 2024-го витрачав Бориспіль
Справи насущні: скільки та на що у вересні 2024-го витрачав Бориспіль
10:00 У вересні бориспільські замовники провели через Prozorro договорів загальною ціною 19,63 млн гривень. Найдорожчим вкладенням міста стало продовження реконструкції амбулаторії в селі Рогозів,…
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
09:00 Нацполіція розслідує справу щодо розкрадання 1,8 млн гривень столичного бюджету при здійсненні капремонту одного з гуртожитків КП “Київпастранс” на вул. Мрії (раніше мала…
Banner
QlU7mDx4