У ТРЦ Gulliver відбудеться благодійний концерт на підтримку жінок-захисниць “Землячкині вечорниці”

У ТРЦ Gulliver відбудеться благодійний концерт на підтримку жінок-захисниць "Землячкині вечорниці"

На терасі ТРЦ Gulliver 4 вересня пройде благодійний концерт “Землячкині вечорниці. Ти зможеш все.”, організований ГО «Землячки» спільно з Lida Lee. Захід спрямований на підтримку жінок-захисниць, які відважно боронять Україну, та збір коштів на пошиття спеціальної зимової форми для них. У концерті візьмуть участь відомі українські артисти, а гості зможуть долучитися до лотереї, фотозон та інших благодійних активностей.

Про це КВ дізналася із прес-релізу ТРЦ Gulliver.

На правах реклами 

ГО «Землячки» спільно з Lida Lee, за підтримки ТРЦ Gulliver та Atlas Festival  запрошує на благодійний концерт «Землячкині вечорниці. Ти зможеш все.», де виступлять відомі українські артисти: Lida Lee, TAYANNA, Diana Gloster, Michelle Andrade, Alena Omargalieva та secret guest. Ведучий вечора — Мішель Сайкалі, музичний супровід забезпечить талановитий DJ. Захід присвячений підтримці жінок-захисниць, які відважно стоять на захисті нашої країни.

Подія відбудеться 4 вересня, з 18:00 до 21:00, на терасі ТРЦ Gulliver (5-й поверх), Спортивна площа, 1а.

“Ця подія є частиною ініціативи ГО «Землячки», організації, що вже тривалий час допомагає жінкам, які служать у Збройних силах України. Гості заходу зможуть зробити свій внесок у великий збір «Різні. Рідні. Рівні» — кампанію, спрямовану на забезпечення жінок-захисниць спеціальною зимовою військовою формою, розробленою з урахуванням їхніх анатомічних особливостей. Усі зібрані кошти будуть направлені на пошиття цієї форми”, – йдеться у повідомленні.

Особливим моментом вечора стане перформанс на довіру від Lida Lee під назвою «Зможу все», який символізує подолання страхів і віру у власні сили. Кожен гість зможе стати частиною цього перформансу за донат, продемонструвавши єдність та взаємну підтримку, які так необхідні в ці складні часи.

Додаткові локації за донат:

  • BACKSTAGE Beauty&Refresh: плетіння косичок з квітами та додавання яскравих елементів в мейк 
  • LaserVille: Фотозона та портрети за донат, професійні фотографії на пам’ять.
  • Квіти: Придбання букетів з польових квітів та віночків.

Також гості зможуть взяти участь у лотереї з цінними подарунками від партнерів заходу. Ведучий вечора — харизматичний Мішель Сайкалі, музичний супровід забезпечить талановитий DJ.

Усі кошти будуть спрямовані на великий збір ГО «Землячки» «Різні. Рідні. Рівні» для пошиття жіночої зимової форми.

Читайте: В ТРЦ Gulliver пройде другий фестиваль візуальних технологій UART MEDIA FEST

Фото: із прес-релізу 

КиївВлада

Олексій Вєтров 

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
15:00 До кінця цього року за результатами тендерів КП “Київавтошляхміст” 20 столичних шляхопроводів, естакад та мостів мають технічно обстежити. За відповідні роботи КП готове…
Дика закупівля: Вишневе віддасть 315 млн гривень за користування когенераційною установкою
Дика закупівля: Вишневе віддасть 315 млн гривень за користування когенераційною установкою
09:00 В останні дні серпня профільне комунальне підприємство міста Вишневе на Київщині оформило оренду за 315 млн гривень однієї когенераційної установки для виробництва тепла…
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
09:00 Столична влада відзвітувалася про виконання у першій половині поточного року бюджету міста-2024 та Програми економічного та соціального розвитку (ПЕСР). Ситуація така, що дохідна…
Banner
QlU7mDx4