У ЖК “Бетховен” тривають вигідні знижки на паркомісця, – “Креатор-Буд”

У ЖК "Бетховен" тривають вигідні знижки на паркомісця, - "Креатор-Буд"

Будівельна компанія “Креатор-Буд”, що працює в Києві та в західних регіонах країни, продовжила акцію на паркомісця у ЖК “Бетховен”.  Акція діє до 31 серпня 2024 року. При 100% оплаті надаються знижки до 10%, а при купівлі квартири знижка на паркомісце становить до 20%.

на правах реклами

Про це КВ дізналася із повідомлення пресслужби компанії “Креатор-Буд”.

“Акцію на паркомісця від забудовника “Креатор-Буд” у ЖК “Бетховен” продовжено! У вас ще є можливість придбати місце для свого авто за вигідною ціною”, – йдеться у повідомленні. 

У компанії повідомили, що при 100% оплаті діятимуть знижки до 10%, а при купівлі квартири знижки паркомісця до 20%. Акція ж діє до 31 серпня 2024 року.

Більш детальну інформацію про акційні пропозиції можна одержати у відділі продажу за адресою: Львів, вул. Бетховена або за телефоном: +38 (067) 448-78-73.

Нагадаємо, що будівельна компанія “Креатор-Буд”, що працює в Києві та в західних регіонах країни прозвітувала про динаміку будівництва житлового комплексу “Бетховен” у Львові. 

У шостому будинку завершено влаштування фасадних та внутрішніх вікон, фасади готові на 95%, стяжка на 98%, вітражі на 99%. У сьомому будинку всі ці роботи виконані на аналогічному рівні. У восьмому та дев’ятому будинках тривають роботи з влаштування монолітного каркаса. 

Читайте: “Креатор-Буд” оприлюднив звіт з будівництва ЖК на вулиці Стрийській у Львові за липень

Фото: Креатор-Буд

КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
09:00 У серпні поточного року бюджетні замовники селища Іванків Вишгородського району зробили замовлень майже на 2,7 млн гривень. Майже чверть цих грошей “пішла” на…
Гроші в нікуди та сумнівні демонтажі: аудитори перевірили, як в КМДА контролюють благоустрій
Гроші в нікуди та сумнівні демонтажі: аудитори перевірили, як в КМДА контролюють благоустрій
09:00 Аудитори Київської міськдержадміністрації (КМДА) нещодавно завершили перевірку діяльності Департаменту територіального контролю КМДА (раніше – Департамент міського благоустрою) і КП “Київблагоустрій за період 2021-2023…
Київщина придбала майже дві сотні шкільних автобусів, але чому потреба в них постійно зберігається
Київщина придбала майже дві сотні шкільних автобусів, але чому потреба в них постійно зберігається
09:00 В рамках підготовки до нового навчального року освітній департамент Київської області придбав 41 шкільний автобус за понад 141 млн гривень. Ці кошти зібрали…
Banner
QlU7mDx4