У ЖК “Файна Таун” відбулося офіційне відкриття дитячого садка “Фанні Файна”

У ЖК “Файна Таун” відбулося офіційне відкриття дитячого садка "Фанні Файна"

Столична будівельна компанія KAN повідомила про відкриття дитячого садка “Фанні Файна” на території ЖК “Файна Таун”.  Дитячий садок є частиною освітнього комплексу Архітектурно-інженерного колегіуму А+. 

На правах реклами

Про це КВ дізналася з повідомлення пабліку KAN Development у Facebook.

Зокрема, у компанії повідомили, що дитячий садок “Фанні Файна”, розташований на території ЖКФайна Таун”, є офіційно відкритим.

“Ми створили освітнє середовище, що спонукає розвитку інженерного мислення у дошкільнят та сприяє розвитку сенсомоторних можливостей дитини, її просторовому, логічному і творчому мисленню, а також забезпечує базис індивідуальних здібностей в галузі конструювання моделей та освоєнні техніки та механізмів”, – йдеться у повідомленні.

Варто зауважити, що дитячий садок “Фанні Файна” є частиною великого освітнього комплексу Архітектурно-інженерного колегіуму А+. 

Більше інформації про дитячий садок та освітню консультацію можна одержати за номером телефону: +38 (067) 923-66-23.

Нагадаємо, що мешканці трьох столичних житлових комплексів від забудовника KAN Development назвали основні вимоги, якими послуговувалися, обираючи житло. Серед вимог — високий рівень безпеки на території ЖК, розвинена інфраструктура та наявність крутого ком’юніті. Опитування проводилося серед мешканців ЖК “Файна Таун”, ЖК “Республіка” та ЖК “UNIT.Home”. 

Читайте: У Файна Таун відбулися традиційні навчальні тренування з рятувальниками ДСНС

Фото: Facebook

КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
09:00 У серпні поточного року бюджетні замовники селища Іванків Вишгородського району зробили замовлень майже на 2,7 млн гривень. Майже чверть цих грошей “пішла” на…
Гроші в нікуди та сумнівні демонтажі: аудитори перевірили, як в КМДА контролюють благоустрій
Гроші в нікуди та сумнівні демонтажі: аудитори перевірили, як в КМДА контролюють благоустрій
09:00 Аудитори Київської міськдержадміністрації (КМДА) нещодавно завершили перевірку діяльності Департаменту територіального контролю КМДА (раніше – Департамент міського благоустрою) і КП “Київблагоустрій за період 2021-2023…
Київщина придбала майже дві сотні шкільних автобусів, але чому потреба в них постійно зберігається
Київщина придбала майже дві сотні шкільних автобусів, але чому потреба в них постійно зберігається
09:00 В рамках підготовки до нового навчального року освітній департамент Київської області придбав 41 шкільний автобус за понад 141 млн гривень. Ці кошти зібрали…
Banner
QlU7mDx4