“Українська команда” передала партію дронів-камікадзе та обігрівчі набори спецпризначенцям “Гюрзи” – Артур Палатний

“Українська команда” передала партію дронів-камікадзе та обігрівчі набори спецпризначенцям “Гюрзи” - Артур Палатний

Волонтерський штаб “Українська команда” передав партію дронів-камікадзе та обігрівчі набори легендарному спецпідрозділу “Гюрза”, який воює зараз на одному з найгарячіших напрямків.


Про це, як стало відомо KВ, на своїй Facebook-сторінці повідомив керівник “Української команди” Артур Палатний. 


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 


“Наші дрони-камікадзе вміють швидко зупиняти наступальний запал окупантів. Вони полегшать виконання бойових завдань нашим захисникам та збережуть життя. А обігрівчі набори захистять від холодів”, – заявив Артур Палатний.


<a href="http://”>


Керівник волонтерського штабу зазначив, що бійці підрозділу “Гюрза” у перші дні повномасштабного вторгнення захищали столицю, потім звільняли Київську та Харківську області, брали участь у боях на Бахмутському напрямку. 


“Вони і зараз на одному з найгарячіших напрямків фронту. Б’ють орків на передовій та влаштовують “бавовну” у них в тилу”, – наголосив Палатний. 


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм


Раніше волонтерський штаб “Українська команда” разом з братом мера Києва Володимиром Кличком привезли понад 100 FPV-дронів та мавіків 28 бригаді Лицарів зимового походу та 30 FPV-дронів – батальйону “Свобода”. А для 72 бригади Чорних Запорожців Володимир Кличко придбав позашляховик “Кобра”. 


Також повідомлялося, що волонтери “Української команди” збирають кошти на обігрівчі набори майже для 100 батальйонів ЗСУ.

Фото: скрін з відео

КиївВлада

Автор:
Олексій Алтинов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
Banner
QlU7mDx4