“Українська команда” передала позашляховик розвідникам з групи “Гюрза” – Артур Палатний

“Українська команда” передала позашляховик розвідникам з групи “Гюрза” - Артур Палатний

Волонтерський штаб “Українська команда” передав черговий автомобіль для бійців на передовій. Позашляховик для виконання бойових завдань отримали розвідники з групи “Гюрза”.


Про це, як стало відомо KВ, повідомив у на своїй Facebook-сторінці керівник волонтерського штабу”Української команди” Артур Палатний.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 


“Наші розвідники – очі та вуха Збройних сил. Ми не бачимо їхніх облич, але бачимо їхню роботу. Група “Гюрза” – це героїчні хлопці, які боронили Київ та звільняли Київську область. Вони першими вийшли на адміністративний кордон України під час звільнення Харківщини. А сьогодні дають гідну відсіч ворогу на Куп’янському напрямку”, – сказав Артур Палатний.


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм


Розвідники отримали від волонтерів позашляховик Mitsubishi Pajero. Він допоможе розвідникам виконувати бойові завдання і збереже життя, наголосив керівник “Української команди”.


<a href="http://”>


Нагадаємо, “Українська команда” регулярно допомагає бійцям ЗСУ. Зокрема, в жовтні передала партію дронів бійцям спецзагону “Омега” та позашляховик для Третьої штурмової бригади.


Читайте: 20 тонн продуктів та одягу доставила “Українська команда” для родин з дітьми та переселенців – Криштафович

Фото: скрін з відео

КиївВлада

Автор:
Олексій Алтинов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4