Українці просять Зеленського та Верховну Раду позбавити мандатів депутатів від ОПЗЖ

Українці просять Зеленського та Верховну Раду позбавити мандатів депутатів від ОПЗЖ

Українці звернулися до президента Володимира Зеленського звернутись до Верховної Ради з проханням розглянути законопроєкти про позбавлення мандатів депутатів від ОПЗЖ.

Про це KВ стало відомо з електронної петиції №22/175552-еп на сайті президента України.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Звертаємося до Президента України звернутися до Верховної Ради з проханням розглянути проєкти Законів України № 7476 від 20.06.2022 (урядовий та альтернативний) і постанову №7694 від 24.08.2022 щодо позбавлення мандатів всіх депутатів від “Опозиційної платформи – За життя” у Верховній Раді та радах всіх рівнів”, – йдеться в електронній петиції на сайті президента України. 

За словами автора петиції Антона Подлуцького, представники ОПЗЖ є адептами “русского мира”, які перефарбувалися та реінкарнувалися з колишньої Партії регіонів. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“З 2014 року і до початку повномасштабного вторгнення росії вони активно пропагували і просували інтереси кремля, займались колабораційною діяльністю та відкрито готувались зустрічати з квітами окупантів, щоб стати на чолі маріонеткового проросійського уряду, якби ворогам вдалося “взяти Київ за три дні”, – зазначено у петиції до президента. 

Як зауважив автор петиції, майже рік точиться велика війна – і зрадникам не місце у владі. 

Також додав, що необхідно терміново виносити на голосування законопроекти та постанову і позбавляти зрадників мандатів.

“Тому ми разом з громадськістю просимо Президента звернутися до Верховної Ради щодо негайного розгляду законопроєктів і постанови. Зрадників не повинно бути ні в Українському парламенті, ні в місцевих радах. Це питання української державності та нашої безпеки”, – підсумував автор петиції Антон Подлуцький.

Станом на 12:20 петицію підписали 34 особи.

Раніше KВ повідомила, що законопроєкт №5655 (містогвалтівна реформа лідерки “Слуги народу” Олени Шуляк і “опзж”иста-забудовника Дмитра Ісаєнка) лежить в Офісі Президента та очікує на підпис Володимира Зеленського.

Читайте: Законопроєкт №5655 – це масована атака на українські міста


Фото: Ізбірком

КиївВлада

Автор:
Владислава Олійник
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4