“Укрзалізниця” запрошує киян на великий залізничний вікенд у Гайворон

“Укрзалізниця" запрошує киян на великий залізничний вікенд у Гайворон

“Укрзалізниця” анонсувала великий паровозний вікенд для любителів активного відпочинку та залізничних фанатів. Наступними вихідними у Гайвороні, що на Кіровоградщині, відбудеться культурно-мистецька акція “Паротяги мчать до Перемоги”, присвячена збереженню та популяризації історичної спадщини українських залізниць. Для зручного доїзду до Гайворона було призначено курсування безпересадкових вагонів сполученням Київ – Гайворон та Львів – Гайворон.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби “Укрзалізниці”. 

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Укрзалізниця анонсує великий паровозний вікенд для любителів активного відпочинку та залізничних фанатів! Це чудова можливість “доторкнутися” до живої історії, яка гудить, чухкає, парує, і поринути у неймовірну атмосферу старовини. 18-20 серпня у місті Гайворон (Кіровоградська область – KВ) відбудеться культурно-мистецька акція “Паротяги мчать до Перемоги”, присвячена збереженню та популяризації історичної спадщини українських залізниць, розвитку легендарної Гайворонської вузькоколійки та туристичного потенціалу краю”, – повідомляють в “УЗ”. 


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що на гостей заходу очікують 6 справжніх, діючих паровозів з різних куточків нашої країни; поїздки туристичними поїздами під паровозами; фотосесії з паротягами; парад паровозів.


“Крім цього, на гостей чекають захоплюючі екскурсії старовинним містом залізничників, патріотично-мистецькі заходи на підтримку ЗСУ, наметове містечко на березі мальовничого Південного Бугу, прогулянка з дикими конями та багато іншого”, – додають в “УЗ”. 


Квитки на ретро-поїзди вже доступні у мобільному застосунку Укрзалізниці, на сайті, в чат-ботах Укралізниці та в касах вокзалів. Середня вартість квитка на ретро-поїзд в обидва напрямки – 230 гривень для дорослих і 172 гривень для дітей до 14 років.


“Для зручного доїзду до Гайворона ми призначили курсування безпересадкових вагонів сполученням Київ – Гайворон та Львів – Гайворон. Відправлення з Києва та Львова в добу 17, 18, 19 серпня о 23:00 та 18:45 відповідно, прибуття – 08:48. Відправлення з Гайворона 18, 19, 20 серпня о 21:05, прибуття в Київ – 08:22, у Львів – 11:40. Квитки вже у продажу”, – підсумовують в “Укрзалізниці”. 


Нагадаємо, “Укрзалізниця” вирішило продовжити курсування додаткового поїзда №191/192 сполученням Київ — Львів ще на дві дати, зважаючи на великий попит пасажирів.


Читайте: “Укрзалізниця” продовжує курсування додаткового поїзда зі столиці до Львова ще на дві дати 

Фото: відкриті джерела 

КиївВлада

Автор:
Павло Башинський
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4