“Укрзалізниця” запрошує киян покататися Гайворонською вузькоколійкою

Компанія “Укрзалізниця” анонсувала черговий ретротур Гайворонською вузьколійкою у наступну суботу, 18 травня. Для зручного трансферу призначено курсування безпересадкових причіпних вагонів до Гайворона з Києва та Львова.

Про це КВ дізналася із повідомлення пресслужби АТ “Укрзалізниця”.

“Учасники туру матимуть можливість подорожувати мальовничим Подділлям під тягою найстарішого діючого паровоза в Україні — 159 №4-95”, – розповіли у пресслужбі.

У програмі заходу також передбачено зупинки для фотосесій, гарячий обід на березі річки Південний Буг, культурно-розважальна програма.

“Квитки на ретро-поїзд у мобільному застосунку, на сайті, в чат-ботах УЗ та в касах вокзалів. Шукайте поїзди сполученням: №961 Гайворон — Бершадь, №962 Бершадь — Гайворон, №924 Гайворон — Хащувате, №923 Хащувате — Гайворон”, – зазначили в “Укрзалізниці”.

Крім того, для зручного доїзду до початкової точки та повернення додому, призначили курсування безпересадкових причіпних вагонів сполученням Київ — Гайворон та Львів — Гайворон.

Відправлення поїздів з Києва та Львова ввечері 17 травня, з Гайворону назад — ввечері 18 травня. Квитки на трансфер вже у продажу на офіційних веб-ресурсах Укрзалізниці!

Читайте: Київська дитяча залізниця відкрила новий сезон

Фото: Укрзалізниця 

КиївВлада

Владислава Олійник

Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Сміттєві війни: суд зобов’язав ТОВ “Утілсервіс” відшкодувати Бородянці понад 1,2 млн гривень
09:56 Обласна прокуратура у Господарському суді Київської області домоглася від місцевого підприємства відшкодування понад 1,2 млн гривень на користь  Бородянської громади. Причиною стало самовільне…
Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
QlU7mDx4