В Alliance Novobud розповіли про інсталяцію найсучаснішої систему охорони й моніторингу в Illinsky House

В Alliance Novobud розповіли про інсталяцію найсучаснішої систему охорони й моніторингу в Illinsky House

Клубний будинок Illinsky House із сучасною та виваженою забудовою на Подолі може стати зразком облаштування безпеки, приватності та комфорту резидентів. Забудовник  Alliance Novobud інсталює тут найсучаснішу систему охорони й моніторингу. За надійність, якість робіт та монтаж інноваційного устаткування відповідатиме досвідчена компанія-підрядник Videohouse.

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

У компанії розповіли, що система охорони й моніторингу Illinsky House складатиметься з систем відеоспостереження, контролю доступу СКУД та домофонії, шлагбаумів/воріт на паркінгах, в’їздах та виїздах на територію.

І зауважують, що система відеоспостереження та СКУД були побудовані на платформі, розробленій спеціально під проєкт. А для спостереження будуть використані IP камери з роздільною здатністю 4 мегапікселі. 

“Вони будуть встановлені в ліфтових холах, кабінах ліфтів, у внутрішньому дворі, паркінгах, пожежних сходах”, – додали в пресслужбі.

Крім того, у системі СКУД застосують зчитувачі U-Prox, які дають змогу відчиняти двері не лише традиційними  картками чи брелоками, а й використовуючи новітні технології – NFC та BLE (Bluetooth Low Energy) на базах iOS та Android.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“В Illinsky House працюватиме авторизація за допомогою NFC на iPhone, що досить унікально. Раніше жодний виробник у світі не надав такої можливості. Зараз же винайшли спосіб як в СКУД авторизуватись банківськими картками, які додані в Apple Wallet. Технологія не дає можливості дізнатися будь-яку інформацію про банківську карту, ми не можемо зберігати якусь інформацію про неї, чи навіть зчитати її номер. Це повністю безпечно для утримувача картки. Якщо ж резидент забажає скористатися іншим шляхом авторизації, то він зможе зробити це через BLE за допомогою мобільного телефону”, – зауважила CMO  Alliance Novobud Ірина Міхальова. 

У компанії розповіли, що домофонія Akuvox на центральних входах зможе приймати виклики з панелі прямо на телефон, навіть, якщо резидент перебуватиме за кордоном, надаватиме гостьовий доступ за одноразовим QR кодом або за PIN кодом та відчинятиме двері центральних входів в ліфтові холи за розпізнаванням облич. 

“Згенерувати одноразові гостьові коди можна буде в спеціальному застосунку, а потім легко надіслати гостям, домашньому персоналу тощо”, – говорять у пресслужбі.

І додають, що в’їзди та виїзди на територію Illinsky House обладнають шлагбаумами/воротами. Відчинятимуться вони за допомогою карток дальнього радіуса дії через лобове скло авто. За необхідності охорона зможе відчиняти ворота/шлагбауми віддалено з робочого місця оператора відеоспостереження. Для доступу кур’єрів та сервісів доставлення встановлять домофони Akuvox.

“Сучасні технології надають девелоперам масу можливостей для забезпечення безпеки, спокою та зручності резидентів, коли ті перебувають на території житлового проєкту. Сьогодні недостатньо просто побудувати будинок, нехай в якому престижному районі він зводиться. Сьогодні попит на досконало продумані формати житлових комплексів, в яких поєднується якісна будівельна складова з сервісною, яка робитиме життя мешканців безпечним та змістовним. І клубний будинок Illinsky House, що на Подолі, саме такий!”, – підкреслила Ірина Міхальова.

Нагадаємо, Alliance Novobud відзвітував щодо ходу будівництва на всіх своїх майданчиках у травні. На будмайданчиках п’яти об’єктів динаміка будівництва набирає обертів. А два будинки ЖК Krona Park II були введенні в експлуатацію та одержали поштові адреси.

Читайте: Відкладений попит на нерухомість оптимістично активізується, – Ірина Міхальова

Фото: прес-служба компанії

КиївВлада

Автор:
Вероника Злацька
Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4