В Борисполі за 145 млн гривен реконструюють школу ім. Костянтина Могилка

В Борисполі за 145 млн гривен реконструюють школу ім. Костянтина Могилка

Управління капітального будівництва Бориспільської міської ради замовило реконструкцію школи імені Костянтина Могилка по вул. Володимира Момота, 16-А. Реконструкція передбачає зведення триповерхової прибудови, що дозволить збільшити потужність навчального закладу майже вдвічі. Відповідні роботи виконуватиме столичне ТОВ “Укрбудінжиніринг” за 145,9 млн гривень, більша частина яких – кредитні кошти Європейського інвестиційного банку.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 22 грудня 2020 року управління капітального будівництва Бориспільської міської ради уклало договір з ТОВ “Укрбудінжиніринг” (*) на проведення реконструкції Бориспільського навчально-виховного комплексу “Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів” імені Костянтина Могилка по вул. Володимира Момота, 16-А (Володимира Момота, 1) у місті Бориспіль Київської області. Ціна договору склала 145,9 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Конкуренцію ТОВ “Укрбудінжиніринг” в тендері склали корпорації “Будівельник” та “Граніт”, ТОВ “УТБ-Інжиніринг”, ТОВ “Креатор Компані” та ПрАТ “Агробудмеханізація”. Найвигідніші пропозиції були у корпорацій “Будівельник” та “Граніт”, однак їх відхилили через невідповідність тендерним вимогам.

Державна аудиторська служба провела моніторинг вказаної закупки, в ході якого виявила порушення законодавства в частині повноти відображення інформації. В управлінні капітального будівництва Бориспільської міськради повідомили, що зобов’язуються в подальшому не допускати таких недоліків.

ТОВ “Укрбудінжиніринг”, відповідно до договору, повинно провести реконструкцію навчального закладу до 31 березня 2021 року.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

За інформацією Бориспільської міської ради, реконструкція школи ім. Костянтина Могилка передбачає зведення нової триповерхової будівлі, яку зєднають з існуючою будівлею закладу. Прибудова буде розрахована на розміщення двох паралелей 5-12 класів загальною кількістю 400 учнів (16 класів). Крім навчальних класів у прибудові планують розмістити фiзкультурно-спортивнi та клубно-видовищні приміщення, бібліотеку, їдальню і кабінети медичного призначення. 

На інформаційний запит КВ в управлінні капітального будівництва Бориспільської міської ради повідомили, що кошторисна вартість реконструкції школи ім. Костянтина Могилка складає 159,63 млн гривень.

З рішення Бориспільської міськради від 12 листопада 2019 року №5045-66-VІІ відомо, що більшу частину коштів на фінансування реконструкції цього навчального закладу – 139,99 млн гривень – складе позика на безповоротній основі від Європейського інвестиційного банку (ЄІБ), а реконструкція школи ім. Костянтина Могилка проводиться в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України.

За даними сайту школи ім. Костянтина Могилка, проектна потужність закладу складає 450 учнів, проте станом на 31 травня 2020 року в ньому навчалося 865 дітей.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Укрбудінжиніринг” зареєстровано в 2013 році в Києві. Статутний капітал складає 2 тис. гривень. Засновник і директор – Петро Присяжнюк.

За результатами участі у публічних закупівлях ТОВ “Укрбудінжиніринг” уклало 20 договорів на загальну суму 87,5 млн гривень (без урахування нинішнього). Найбільший замовник підприємства – КО “Київзеленбуд” (дані Zакупівлі).

Раніше KV повідомляла, що в листопаді 2020 року управління капітального будівництва Бориспільської міськради замовило у ТОВ “Укрбуд Забудова” додаткові роботи з будівництва дитсадка по вул. Володимира Момота, 46-А. Вони обійдуться в 24,5 млн бюджетних гривень.

Читайте: На будівництво дитячого садка у Борисполі направили ще 24,5 млн гривень

Управлінням капітального будівництва Бориспільської міськради керує Володимир Тимошенко

* ТОВ “Укрбудінжиніринг”  (код ЄДРПОУ: 38800331)

Фото: Вісті

КиевVласть

Автор:
Інна Арас
Рекомендуємо до перегляду
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
Banner
QlU7mDx4