В Обухові на Київщині відсьогодні офіційно завершується опалювальний сезон

Виконавчий комітет Обухівської міської ради вирішив з 2 квітня завершити опалювальний сезон. При цьому відключення опалення у закладах дошкільної освіти та медзакладах міста проводитимуть за письмовими заявкам керівників цих закладів.

Про це KВ стало відомо з розпорядження №176 від 2 квітня 2024 року Виконавчого комітету Обухівської міської ради.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Згідно з документом, виконком Обухівської міськради вирішив від сьогодні, 2 квітня, завершити опалювальний сезон на території Обухівської міської територіальної громади.

У розпорядженні також зазначається, що відключення систем опалення у закладах охорони здоров’я та закладах дошкільної освіти мають проводитись за письмовими заявками їх керівників.

Крім того, місцеві комунальні підприємства “Обухівтеплотрансбуд” та “Обухіврайтепломережа” мають провести випробування теплових мереж.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Раніше KВ повідомляла, що місцева влада міста Славутич на Київщині вирішила завершити опалювальний сезон з 31 березня 2024 року.

У Богуславі на Обухівщині місцева влада вирішила завершити опалювальний сезон з 1 квітня.

У Києві опалювальний сезон почали завершувати з 28 березня. Наразі комунальне підприємство “Київтеплоенерго” завершує відключення житлових будинків у столиці від тепла. Ця робота вже завершена в будинках, що обслуговуються районними керуючими компаніями.

Читайте: У Києві від опалення відключили 97% житлових будинків

Фото: ukr.media

КиївВлада

Автор:
Бровко Ігор
Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
Підкуп експертів і тиск на свідків: керівнику “Київмедспецтрансу” загрожує до 12 років позбавлення волі
09:00 Директору КО “Київмедспецтранс” Віталію Безносюку (на колажі) загрожує до 12 років позбавлення волі за низку корупційних правопорушень. Наразі він є офіційним підозрюваним в…
QlU7mDx4