Відкритий кубок Києва з воркауту відбувся у столиці (відео)

Відкритий кубок Києва з воркауту відбувся у столиці (відео)

Вчора, 19 лютого, у Києві в приміщенні гімнастичної зали ЦСКА по вул. Уманська, 7-А відбувся Відкритий кубок міста Києва з воркауту. Для проведення та організації заходу Департамент молоді та спорту Київської міської державної адміністрації (КМДА) заключив договір з ФОП “Чепурний Михайло Станіславович”, який обійшовся столиці в 456 тис. гривень. 


Про це KВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 


17 лютого ц.р. Департамент молоді та спорту КМДА заключив договір з ФОП “Чепурний Михайло Станіславович” на закупівлю послуг з організації та проведення відкритого кубка міста Києва з воркауту. Вартість проведення заходу склала 456 тис. 710 гривень. 


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно тендерної документації, до цієї суми входили послуги з оренди акустичної системи, радіо систем, доставка, а також монтаж/демонтаж звукового обладнання, оренда світлового обладнання, оренда інвентарю та обладнання для облаштування місця проведення заходу, оренда спортивного залу, придбання нагородної атрибутики (кубки, медалі, грамоти). Також були закуплені послуги ведучого заходу, послуги з професійної фото/відео зйомки, банери, білі шкарпетки, вода і послуги з чергування автомобілів швидкої допомоги. 


Зазначимо, кубок Києва з воркауту відбувся вчора, 19 лютого, у Києві в приміщенні гімнастичної зали ЦСКА по вул. Уманська, 7-А. Участь у змаганні взяли 170 учасників не тільки з Києва, але і ще з 8 областей: Київська, Житомирська, Вінницька, Дніпропетровська, Рівненська, Харківська та Сумська. 


На заході також були присутні директор Департаменту молоді та спорту КМДА Юлія Хан, бронзова призерка Олімпійських ігор, чемпіонка світу з легкої атлетики Ольга Саладуха, президент Всеукраїнської федерації зі стріт воркауту Іван Криленко, перший в історії України чемпіон світу з дзюдо Георгій Зантарая, який нещодавно очолив “ЗеМолодіжку” Києва та український гімнаст Олег Верняєв. 



Нагадаємо, в 2016 році на відкритті аналогічного чемпіонату з воркауту брав участь мер Києва Віталій Кличко. В результаті відео за участі мера столиці у шоу спортсменів стало вірусним і набрало сотні тисяч переглядів.



Читайте: Виталий Кличко показал свой торс на чемпионате по Street Workout в Киеве (фото, видео)

Фото: відриті джерела

КиївВлада

Автор:
Павло Башинський
Рекомендуємо до перегляду
На зв’язку: в Укртелеком розповіли про протидію блекаутам та розбудову мереж на Київщині
На зв’язку: в Укртелеком розповіли про протидію блекаутам та розбудову мереж на Київщині
14:00 Телефонія та зв’язок стали однією з цілей під час нападу росіян одразу після вторгнення їх на Київщину. Оператори зв’язку області постали перед необхідністю…
Справи насущні: скільки та на що у вересні 2024-го витрачав Бориспіль
Справи насущні: скільки та на що у вересні 2024-го витрачав Бориспіль
10:00 У вересні бориспільські замовники провели через Prozorro договорів загальною ціною 19,63 млн гривень. Найдорожчим вкладенням міста стало продовження реконструкції амбулаторії в селі Рогозів,…
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
09:00 Нацполіція розслідує справу щодо розкрадання 1,8 млн гривень столичного бюджету при здійсненні капремонту одного з гуртожитків КП “Київпастранс” на вул. Мрії (раніше мала…
Banner
QlU7mDx4