Власникам квартир ЖК “Сімейний” в Димері вручили ключі від квартир, – товариство “Відважних”

Власникам квартир ЖК “Сімейний” в Димері вручили ключі від квартир, – товариство “Відважних”

Будівельна компанія “Відважних”, у суботу, 8 червня, повідомила про вручення ключів від помешкань інвесторам ЖК “Сімейний”, побудованому у Димері.  Комплекс має закриту територію та побудований за європейськими стандартами з використанням високотехнологічних методів будівництва. 

Про це КВ дізналася із повідомлення пресслужби товариства “Відважних”.

“Вручення ключів від квартир в ЖК “Сімейний” – це важливий етап не лише для наших нових мешканців, але й для всієї команди “Відважних”. Ми прагнемо забезпечувати наших клієнтів не тільки якісним житлом, але й комфортними умовами для життя. Цей проєкт є підтвердженням нашої відданості своїй справі та здатності реалізовувати масштабні й амбітні завдання. Вітаємо всіх новоселів і бажаємо їм затишку та благополуччя в нових оселях!” – прокоментував подію засновник товариства “Відважних” Володимир Карплюк.

Житловий комплекс повністю введений в експлуатацію та підключений до всіх комунікацій. “Сімейний” має власний паркінг та облаштовану територію, яка постійно покращується: згодом на території ЖК з’явиться дитячий майданчик та зона для відпосинку з мангалами та столиками. 

“Житловий комплекс “Сімейний” – це не просто нове житло для наших мешканців, а початок нового, комфортного життя в сучасних умовах. Ми пишаємося тим, що змогли реалізувати цей проєкт з дотриманням високих стандартів якості та вчасно ввести будинок в експлуатацію. Нашою метою завжди було створення місць, де люди можуть жити щасливо та комфортно” – додав директор товариства “Відважних” Володимир Співак.

Довідка КВ: товариство “Відважних”  – група будівельних компаній, які з 2010 року успішно збудували 20 житлових комплексів та в яких проживає понад 10 тис. мешканців. До вагомих проєктів компанії у сфері нерухомості входять: ЖК “Новатор”, “Варшавський Двір”, ”Rich Town Буча”, “Буча Квартал”, “Центральний Буча”, “Парковий”, “Лісова Буча” та “Полтавський”.

У 2021 році товариство на дев’ять місяців раніше запланованого терміну вдало здали в експлуатацію житловий комплекс Central House та на 11 місяців раніше вручили ключі інвесторам від квартир у Novator Irpin. 2022 року компанія вручила ключі від ЖК Burgundia, що також розташований в Ірпені.

Наразі товариство “Відважних”  активно будує житловий комплекс бізнес-класу River Port на березі Озера Мистецтв в Ірпені, продовжуючи місію створення комфортного життя.

Як раніше писала КВ, будівельна компанія товариство “Відважних” презентувала сайт для житлового комплексу River Port. Сайт представлений з інтерактивними 3D-турами, що демонструють генплан житлового комплексу, прибудинкову територію та планування квартир. Сайт також пропонує зручну форму зворотного зв’язку для консультацій і бронювання. Крім того, на сайті регулярно оновлюватимуться новини та акції, щоб користувачі завжди були в курсі останніх подій і спеціальних пропозицій.

Читайте: Товариство “Відважних” презентувало сайт ЖК River Port

Фото: ЛУН

КиївВлада

Анастасія Олійник

 

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
БЕБ заблокувало розчистку озера Синє в Києві
БЕБ заблокувало розчистку озера Синє в Києві
16:45 Не встиг БЕБ скасувати тендер, як "Плесо" знову оголошує процедуру пошуку підрядника по розчистці озера Синє.
Справи насущні: скільки та на що у травні 2024-го витрачали Чабани
Справи насущні: скільки та на що у травні 2024-го витрачали Чабани
09:00 Протягом травня селищною владою Чабанів Фастівського району через Prozorro було зроблено замовлень рівно на 3 млн гривень. Одну третину цієї суми спрямували на…
Дрони для фронту: як, за скільки і які громади Київщини озброюють ЗСУ
Дрони для фронту: як, за скільки і які громади Київщини озброюють ЗСУ
09:00 З початку 2024 року громади Київщини активно закуповують безпілотні літальні апарати, дрони та квадрокоптери для потреб ЗСУ. Майже за пів року 24 громади…
Banner
QlU7mDx4