Внаслідок вечірнього ракетного удару окупантів по Одещині загинуло 4 людей, серед яких 10-річна дівчинка

Сьогодні, 10 квітня 2024 року, російські окупанти вдарили балістичними ракетами по Одеському району. Внаслідок терористичної атаки загинули 4 людини, серед яких 10-річна дівчинка.

Про це KВ стало відомо з повідомлення голови Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера в Telegram.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Як повідомив Олег Кіпер, у період з 18:00 до 18:30 Одещина вчергове була під ударами балістичних ракет. Попередньо, російські терористи атакували ракетами Іскандер-М.

“Внаслідок вечірньої ракетної атаки росіян по Одеському району загинуло четверо людей, в тому числі одна дитина – 10-річна дівчинка, ще семеро людей зазнали поранень, один чоловік у важкому стані, йому ампутовано нижні кінцівки. Лікарі роблять все можливе”, – повідомив очільник Одеської ОВА.

Також він повідомив, що внаслідок атаки окупантів було пошкоджено транспортну інфраструктуру та вантажівки, що були поруч. 

Нагадаємо, сьогодні російські окупаційні війська завдали авіаудару по Вовчанську на Харківщині. Керовані авіабомби терористів зруйнували місцеву поліклініку.

Також сьогодні близько 14 години відбувся ворожий обстріл Липців та Малої Данилівки Харківського району. Унаслідок терористичного акту російські окупанти вбили у Липцях 14-річну дівчинку та двох жінок 43 та 59 років.

Читайте: Унаслідок обстрілу Липців на Харківщині загинули троє людей: дівчинка 14 років та дві жінки

Нагадаємо, вчора, 9 квітня, на Донеччині ворожа авіація поцілила у двоповерхівку у місті Костянтинівка, внаслідок чого відбулось її часткове руйнування. На місці влучання авіабомби рятувальники вилучили тіла 3 загиблих.

Читайте: росія скинула авіабомби КАБ-500 на Констянтиновку: загинула дитина, чоловік та жінка (фото, відео)

Фото: ukrinform

КиївВлада

Автор:
Бровко Ігор
Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
Підкуп експертів і тиск на свідків: керівнику “Київмедспецтрансу” загрожує до 12 років позбавлення волі
09:00 Директору КО “Київмедспецтранс” Віталію Безносюку (на колажі) загрожує до 12 років позбавлення волі за низку корупційних правопорушень. Наразі він є офіційним підозрюваним в…
QlU7mDx4