Вночі окупанти обстріляли Павлоград, що на Дніпропетровщині, – голова Дніпропетровської ОДА (фото)

Вночі окупанти обстріляли Павлоград, що на Дніпропетровщині, - голова Дніпропетровської ОДА (фото)

В ніч на 16 лютого близько третьої години ночі окупанти обстріляли Павлоград, що на Дніпропетровщині. Окупанти поцілили у житлові будинки, в результаті чого загинула 79-річна жінка та ще 7 людей постраждали. 


Про це KВ стало відомо з повідомлення в телеграм-каналі голови Дніпропетровської ОДА Сергія Лисака. 


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Жахлива ніч у Павлограді. О третій годині після опівночі, коли люди мирно спали в своїх домівках, ворог вдарив ракетами по місту. Загинула 79-річна жінка. Попередньо, семеро людей постраждали. Двоє поранених шпиталізували – 79-річного чоловіка та 37-річну жінку. Їхній стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості”,  повідомив Лисак. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також Лисак повідомив, що пошкоджене промислове підприємство в результаті чого виникла пожежа, яку рятувальники вже приборкали. Крім того, зруйновано 7 приватних будинків та ще 30 – понівечені. Наслідки атаки уточнюються.


“Кривавих убивць чекає трибунал. Усіх! Від кремлівського фюрера до негідника, який фіксував пуск ракети. Від недовійського окупаційного генерала до пропагандиста, що розповсюджує новини про рашистські злочини”, – додав Лисак. 


Нагадаємо, уночі, 16 лютого, ворожі російські окупаційні війська здійснили масований ракетний удар по об’єктах критичної інфраструктури України. Загалом було випущено 32 ракети повітряного та морського базування. З них Повітряними Силами ЗСУ було збито 14 крилатих ракет Х-101/Х-555, “Калібр” та дві керовані авіаційні ракети Х-59.


Читайте: Минулої ночі Повітряні сили ЗСУ знищили 16 крилатих ракет з 32, – Генштаб

Фото: телеграм-канал Сергія Лисака

КиївВлада

Автор:
Павло Башинський
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4